Sivas
Giriş Tarihi : 28-11-2014 10:46

VALİ ÂLİM BARUT’A İGD VE EGEMEN’DEN TEŞEKKÜRLER

Sivas’ta faaliyet gösteren Haber Ajansı, Televizyon Kanalı ve Gazetelerin temsilcileri ile çalışanları Sivas Valiliği organizesinde gerçekleştirilen ”Sohbet ve Kaynaşma” programında il protokolü ile bir araya geldi.

VALİ ÂLİM BARUT’A İGD VE EGEMEN’DEN TEŞEKKÜRLER

Sivas Valisi Âlim BARUT’un bu anlamda Gazetemize ve Derneğimize (İGD) üst yönetimimize iletmiş olduğu nazik davetinden ötürü teşekkür ederken, bizlerle yakın temasta olan, katılmamızı özellikle isteyen, katılamama sebebimizi, özürümüzü ilettiğimiz Sivas İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdiresi Dürdane PENBEDİL’e de sonsuz teşekkürler.

Özel bir Restorantta düzenlenen programa  Âlim BARUT’un yanı sıra; protokole mensup zevat ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Yemek İkramının ardından Ülkemizdeki basın kuruluşlarının icra ettiği görevin önemine değinen Vali Âlim BARUT, konuşmasında; “Merkezi idarenin taşra teşkilatı olarak bizim her faaliyetimiz basının gözetimi altında olması gerekiyor. Bizlerin bu gözetimden hiçbir şikayetimiz, yapılacak hiçbir eleştiriden rahatsızlığımız yok.” dedi. Gerçekleştirilen organizasyonda farklı bir gündem maddesinin olmadığını, programın tamamen sohbet ve kaynaşma odaklı olduğunu belirten Vali BARUT; “Davetimize icabet ettiğiniz için her birinize teşekkürlerimi sunuyor, bu beraberliğimizin devam etmesini temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 

 

Daha sonra basın mensupları söz alarak Vali Âlim BARUT’a duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin