Sivas
Giriş Tarihi : 28-06-2013 14:20

SİVAS'TA 2 TEMMUZ İÇİN SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ

Sivas'ta 2 Temmuz 1993 tarihinde meydana gelen Madımak olaylarının 20.yıl dönümü anma programları nedeniyle Emniyet Müdürlüğü sıkı güvenlik önlemleri aldı.

SİVAS'TA 2 TEMMUZ İÇİN SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ

Sivas'ta 2 Temmuz 1993 tarihinde meydana gelen Madımak olaylarının 20. yıl dönümü anma programları nedeniyle Emniyet Müdürlüğü sıkı güvenlik önlemleri aldı. Anma programının yapılacağı gün sabah 08.00 itibariyle bazı cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak.

 

Sivas'ın imajını zedeleyen olayı anmak için diğer illerden ve Avrupa'dan çok sayıda misafir geleceğini kaydeden Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, muhtemel olumsuzluklara karşı gerekli emniyet tedbirlerinin alındığını açıkladı. Güvenlik önlemleri çerçevesinde Madımak olayları için 2 bin 500 polisin görev yapacağı öğrenildi.

 

Anma etkinliğinin yapılacağı gün yaşanabilecek olumsuzluklara karşı halkın sağduyulu ve sabırlı olması gerektiğine vurgu yapılan açıklamada, bazı cadde ve sokakların trafiğe kapatılacağı belirtilerek, vatandaşların alternatif güzergahları kullanmaları ve toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri istendi.

 

Etkinlik kapsamında Seyrantepe kavşağından itibaren, Ethembey Kavşağı istikameti, Mevlana Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Meydanı'na kadar trafiğin kesileceği belirtilen açıklamada, bu tedbirlere ek olarak trafiğe kapatılacak caddeler şöyle sıralandı: "İstasyon Caddesi 50. Yıl Kavşağı'ndan Meydan istikametine ve Meçhul Asker Sokak Meydan istikametine; Eski Belediye Sokak, Afyon Sokak ve Ali Ağa Camii sokaklar Hikmet Işık Caddesi girişinden Atatürk Caddesi istikametine; Dörtyol kavşağından Cumhuriyet Meydanı istikametine trafiğe kapatılacaktır."

AdminAdmin