Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 25-01-2013 14:57

C.Ü.’DE BAZI MALİ HİZMETLER UZMANLARIN YERLERİ DEĞİŞTİRİLDİ!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde 2 Mali Hizmetler Uzmanı ve bir gerçekleştirme görevlisi Şube Müdürün yerleri değiştirildi.

C.Ü.’DE BAZI MALİ HİZMETLER UZMANLARIN YERLERİ DEĞİŞTİRİLDİ!

 

Edinilen bilgilere göre, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Strateji Daire Başkanlığında Mali Hizmetler Uzmanı olarak görev yapan E.G. 'ı YÖK yasasının 13/b fıkrasına göre İlahiyat Fakültesine diğer bir Mali Hizmetler Uzmanı olan H.Ş.'ı yine 13/b'ye göre Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı emrine görevlendirildikleri öğrenildi.

 

Öte yandan  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında şube müdürü ve gerçekleştirme görevlisi olarak görev yapan. Ü.E.'nin ise yine 13/b'ye göre Öğrenci işleri Daire Başkanlığı emrine verildiği bildirildi.

 

Harcama yetkilisi ile birlikte aralarında Sayıştay v.b devlet kurumlarına karşı sorumluluğu bulunan Paranın sevk ve idaresinde adı üzerinde uzman olan bu kişi/kişilerin hangi gerekçeler, düşünceler ile görev yerlerinin değiştirildiği ise merak konusu olurken, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde  Paranın akış  yönü değişiyor  mu sorusunu akla getiriyor!

 

 

AdminAdmin