Gündem
Giriş Tarihi : 03-12-2012 12:38

TÜRKİYE BU HABERLE ÇALKALANIYOR!

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün eski sanayi bölgesindeki yıkıma ilk önce umumi tuvaletlerden başlaması esnafları oldukça sinirlendirdi. Bir esnafın gösterdiği tepki ise sosyal medyayı ve ulusal basını altüst etti.

TÜRKİYE BU HABERLE ÇALKALANIYOR!

Tuvaleti yıkılan esnafın belediye başkanına, "Oldu mu Başkan, Biz şimdi nereye s...ğız?" tepkisi tüm Türkiye'de izlenme rekorları kırıyor.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün Sanayi bölgesindeki yıkıma tuvaletlerden başlanmasına çok sert tepki gösteren bir esnaf, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e eleştirilerini yöneltti. Sinirli esnaf, "Hata bizde ki, belediyecilikten anlamayan bir kişiyi getirdik başımıza belediye başkanı yaptık. Onun da yaptığı burada." diyerek tepkisini gösterirken, insanların tuvalet ihtiyaçlarını nereye gidereceklerini sordu.
 
Esnafların kendi aralarında topladığı paralar ile yaptırdığı tuvaleti belediyenin yıktığını söyleyen vatandaş, kapı ve muslukların da gece yarısı çalındığını iddia etti. "Yıldırma politikası yapıyor"
 
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün sanayi bölgesindeki esnafları yıldırmak için ilk önce tuvaleti yıktırdığını iddia eden sinirli vatandaş, "Yarın bir gün senin işçilerin tuvaletlerini yapacakları zaman ihtiyaçlarını nereye giderecekler? Söylesin biz nereye s...ğız " diye sordu.
 
Esnafın bu videosu sosyal paylaşım siteleri Facebook, Twitter başta olmak üzere tüm internet sitelerinde ve ulusal basında ilk haber olarak yayınlandı.
 
Habertürk, Kanal D, Star  ve Flash Tv gibi bir çok ulusal kanalın haber bültenlerinde habere yer verilirken internetin yeni fenomeni olduğunu söylediler.
 
Eski sanayi esnafının Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e verdiği sert tepki internette tıklanma rekorları kırarken videoyu 3 günde 1 milyon  500 bin'in üzerinde kişi izlendi. 

AdminAdmin