Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 29-09-2012 12:39

REKTÖR FARUK KOCACIK SUŞEHRİ'NDE

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nda incelemelerde bulundu.

REKTÖR FARUK KOCACIK SUŞEHRİ'NDE

CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret ederek Okul Müdürü Yrd. Doç.Dr. Vehbi Ünal'dan bilgiler aldı.

 

 

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda slayt eşliğinde okulun sorunlarını ve yapılması gerekenleri dile getiren Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Vehbi Ünal, "Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulumuz 100 bin metrekare açık alana kurulu. Şuan okulumuzda 13 öğretim görevlisi, 10 idari personel görev alırken, 812 öğrenci eğitimlerini devam ettirmektedir. Okulumuz kurulduğu günden beri hedefi doğrultusunda ilerlemekte ve en iyi şekilde eğitim vermeye devam etmekte" dedi.

 

CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ise, okuldaki eksikliklerin tamamlanacağını kaydederek, "Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulumuzun taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Amacımız en iyi şekilde hizmet vermek. Sizlerin atacağı bir adıma karşılık bizler beş adım atacağız. Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu hedefleri doğrultusunda en iyi şekilde eğitim vererek emin adımlarla ilerlemekte. Okulun eksiği olan ve tamamlanması gereken bütün sorunları en kısa sürede tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından okulun yanına yaptırılan ek binayı gezen Rektör Kocacık, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu eski binası ve alabalık üretim tesisinde de incelemelerde bulundu.

 

Ziyarette, İlçe Kaymakamı Mehmet Demiral, Belediye Başkanı Sedat Sel, Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve diğer protokol üyeleri de hazır bulundu.

 

 

AdminAdmin