Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 02-08-2012 19:27

TUNCELİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANI, ÜNİVERSİTEDEN AYRILDI

Cumhuriyet Üniversitesinden giderek Tunceli Üniversitesinde yaklaşık dört yıldır görev yapan ve Tunceli Üniversitenin gelişimine büyük katkılar sağlayan Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Tunceli’den ayrıldı.

TUNCELİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANI, ÜNİVERSİTEDEN AYRILDI

Yılmaz, Sivas Cumhuriyet Üniversitesine 06.08.2012 tarihinde göreve başlayacak olan Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık yönetiminde muhtemel Rektör Yardımcısı olarak atanacaklar arasında.

Rektör Prof. Dr. Durmuş Boztuğ ve Üniversite akademik personeli ile Senato Odasında vedalaşan Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz’a, birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Boztuğ, yeni görevinde başarılar dileyerek Üniversitenin gelişimine yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Yılmaz’da Tunceli Üniversitesinde çalışmış olmaktan son derece memnun olduğunu, hayatın en verimli dönemini burada geçirdiğini söyledi.

 

 

AdminAdmin