Ekonomi
Giriş Tarihi : 26-11-2011 02:46

EDUPLUS ZİRVESİ ZERVELERE LAYIK

Eduplus 10.Yönetim Zirvesi 24 Kasım’da yapıldı...

EDUPLUS ZİRVESİ ZERVELERE LAYIK


Eduplus 10.Yönetim Zirvesi 24 Kasım’da yapıldı...
Sektörlerin önde gelen markaları ve en başarılı yöneticileri 24 Kasım tarihinde 10.Yönetim Zirvesi’nde buluştu.

“10. Yönetim Zirvesi” Ulusal ve uluslararası kuruluşların üst düzey yöneticileri, CEO’ları, Genel Müdürler, yönetim alanında ünlü akademisyenlerin katılımıyla 24 Kasım’da Maslak Sheraton Hotel İstanbul’da gerçekleşti. Eduplus ve Taktx, 10.Yönetim Zirvesi’nde kamuoyunun yakından tanıdığı önemli konuşmacıları bir araya getirdi.


Zirvede Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci, Akzo Nobel Marshall Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dick Velings, Nestle Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hans-Ulrich Mayer, Demirören Holding CEO Yağmur Şatana, Doğan Online CEO Yenal Gökyıldırım, Tufan Darbaz ve Akın Öngör gibi çok sayıda önemli isim EDUPLUS 10. Yönetim Zirvesi 2011’de buluştu. Konferans başkanlığını iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Eduplus Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Çağlar Çoroğlu gerçekleştirdi.

Eduplus, iş dünyasının yakından takip ettiği zirve ve konferanslar zincirine 10. Yönetim Zirvesi ile devam ediyor.

Eduplus, katılımcılara daha önce organize ettiği zirvelerde olduğu gibi güçlü bir içerik ve konusunda uzman yöneticiler ile zengin bir öğrenme platformu sundu. Zirve, konuşmacı ve katılımcıların yüksek profili, fark yaratan anlayış ve uygulamaları, dinamik yapısı, interaktif seansları ile konusunda Türkiye’nin en kapsamlı zirvelerinden biri olma özelliği ile dikkat çekti. Zirvede ulusal ve global şirketlerin başarılı ve deneyimli yöneticileri katılımcılar ile buluştu.

10. Yönetim Zirvesi'nde katılımcılar; interaktif bir ortamda “Benden Sonra Devam / Geleceğin Liderlerine Başarı İçin İpuçları”, “Global Şirketlerden Başarılı Yönetim Taktikleri”, “Türk Kültüründe Yönetmek”, “İş Yaşamında Başarı: Vizyon, Strateji, Planlama ve Değişim” gibi çok sayıda önemli konuyu otoritelerde dinleme ve tartışma fırsatı buldu.

BOĞAÇ YÜZGÜL / EGEMEN GAZETESİ

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com


 

Metin BOSNAKMetin BOSNAK