Bölgesel
Giriş Tarihi : 04-11-2011 11:51

CHP'DEN BAKANLARA TAŞLAMA

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, tutuklu milletvekillerine, gazeteciler Ahmet Şık ve Nedim Şener’e gönderdiği tebrik kartıyla bayramlarını kutladı.

CHP'DEN BAKANLARA TAŞLAMA

 

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, tutuklu milletvekillerine, gazeteciler Ahmet Şık ve Nedim Şener’e gönderdiği tebrik kartıyla bayramlarını kutladı.

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İnanç Yıldız ile TBMM bahçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Melda Onur, tutuklu bulunan bütün milletvekillerine ve Ahmet Şık ile Nedim Şener’e bayram kartı gönderdiğini söyledi. Tutuklu milletvekillerine gönderilen bayram kartı, “Değerli vekil arkadaşım” diye başlarken, şu mesajlar yer aldı:

“541 milletvekili Ankara’da ve ülkemizin diğer illerinde Kurban Bayramını vatandaşlarla birlikte kutlamaya hazırlanırken, sizler Silivri’de ve Diyarbakır’da size verilen yasama görevini gerçekleştirememenin burukluğunu yaşıyorsunuz.

Milli iradenin tecelli etmesi için gereken mücadele TBMM çatısı altında sürdürülmektedir. Sizleri en kısa sürede aramızda görmeyi diler, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.”

Melda Onur’un, gazeteci Ahmet Şık ve Nedim Şener’e gönderdiği bayram tebrik kartında ise şu mesajlar yer aldı:

“Biz dışarıdakiler Kurban Bayramını kutlamaya hazırlanıyoruz, ailemizle, sevdiklerimizle… Ama buruğuz yine.

Biz dışarıdakiler bayramın ikinci gününü yaşarken sizler tutukluluğunuzun 250. gününde, ailenizden sevdiklerinizden ayrı, gazeteciliğinizden dolayı tam olarak ne ile suçlandığınızı bile anlayamadan demir parmaklıklar arasında yatmaktasınız.

Siz ve sizden başka 64 gazeteci daha…

Ahmet ve Nedim’in arkadaşlarından biri olarak Adaletin 100. ve 200. gününde bir aradaydı. 300. gününde ise sizi aramızda görmeyi diliyor ve bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyorum.”

-CHP’Lİ GENÇLER BAKANLARA TEBRİK KARTI GÖNDERDİ-

CHP Gençlik Kolları tarafından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AB Bakanı Egemen Bağış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a bayram kartı gönderildi.

 

-KARTLARDA İLGİNÇ MESAJLAR YER ALDI-

Bayram kartlarında da ilginç mesajlar yer aldı. CHP’li gençler tarafından Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e gönderilen kartta, “Kabiliyetinize uygun alternatif işe yönelmeniz ve yerinizi intihalsiz halefinize bırakmanız dileğiyle bol atamalı bayramlar dileriz”, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e gönderilen kartta, “Bir adet İçişleri Bakanı olarak depreme dayanıklı saraya benzeyen evinizde size ve ailenize depremsiz bayramlar dileriz”, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a gönderilen kartta, “Türk siyasi literatürüne ilk kez sizinle giren 'köstebek' kelimesinin son olmasını ve tüm gerçeklerin açığa çıkmasını diliyoruz”, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na gönderilen kartta, “Sıfırı sonsuzla çarptığınızda sonucun sıfır olmadığını öğrenmeniz dileğiyle, mutlu bayramlar! Bkz. L’Hopital Kuralı” ifadeleri dikkat çekti.

 

 

 

 

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

 

Metin BOSNAKMetin BOSNAK