Gündem
Giriş Tarihi : 25-11-2010 00:57

TANER “HER NE KADAR GENEL İDARE SINIFINDA OLSA BİLE BİZ DE BİR ÖĞRETMENİZ”

İl milli eğitim müdürü Ali Murat Taner 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle sendikaları ziyaret ederek, üyelerin öğretmenler gününü kutladı.

TANER “HER NE KADAR GENEL İDARE SINIFINDA OLSA BİLE BİZ DE BİR ÖĞRETMENİZ”

İl milli eğitim müdürü Ali Murat Taner beraberinde, milli eğitim müdür yardımcıları Sebahattin Erbıyık ve Çetin Özdemir, şube müdürleri Kaya Ziya Bacanak ve Hakkı Değerli ile birlikte Eğitim-Bir-Sen’i ziyaret etti.

 

Öğretmenler günü arefesinde, öğretmenlerin çoğunluğunun mensup olduğu sivil toplum örgütü Eğitim-Bir-Sen’i ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ali Murat Taner şunları söyledi: “Her ne kadar genel idare sınıfında olsa bile biz de bir öğretmeniz. Biz de o sınıflardan geldik. Dolayısıyla öğretmenliğin tadını biliyoruz. Aynı zamanda öğretmenlerimizin sıkıntılarını da yakinen biliyorum. Biliyorum ki öğretmenlerimiz protokollerde ağırlanmak yerine moral verici konuşmalara ihtiyaçları var. Sizleri de eğitimcilerin sesi olduğunuz için tebrik ediyorum.”

 

Eğitim-Bir-Sen şube başkanı İlhan Karakoç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “ Sayın müdürümüzün güler yüzü ile bize her zaman pozitif enerji verdiğini belirtmek istiyorum. Hatırlanmak çok güzel. Böylesi bir jest, doğrusu bizi ziyadesiyle memnun etti. Çok teşekkür ediyorum.”

 

Ziyaret sonunda il milli eğitim müdürü Ali Murat Taner, Eğitim-Bir-Sen şube başkanı İlhan Karakoç’a üyelere temsilen bir çiçek verdi. Karakoç ise milli eğitim müdürü ve diğer ziyaretçilere, sendika yayınlarından oluşan bir kitap seti hediye etti.

AdminAdmin