Bölgesel
Giriş Tarihi : 13-08-2011 12:20

VE KARŞINIZDA HURMALI PİDE

Tatlı Hayal Butiği Ramazan Ayı’na özel hazırladığı sürpriz tatlı ve pide çeşitleriyle iftar sofralarının vazgeçilmez ismi oluyor.

VE KARŞINIZDA HURMALI PİDE

Tatlı Hayal Butiği Ramazan Ayı’na özel hazırladığı sürpriz tatlı ve pide çeşitleriyle iftar sofralarının vazgeçilmez ismi oluyor.

Sinem ve Burak Ekşioğlu çiftinin baştan aşağıya kendilerinin tasarladıkları FIVE O’CLOCK; “hurmalı, sade, çavdarlı ve sebzeli” pideleriyle denenmiş tatlara ev sahipliği yapıyor. Acarkent’te zevkli dekorasyonu ve sıcak ortamıyla dikkat çeken Five O’Clock, Ramazan ayı boyunca yaza uygun hafif tatlı seçenekleriyle sürpriz tatlılar sunacak.

Şekerleme, çikolata, tuzlu ve tatlı pastalara doğal renklerle nostaljik bir görünüm kazandıran ve ürünlerin hiçbirinde hazır karışım bulundurmayıp, sadece taze ve günlük üretim yapan Le Cordon Bleu mezunu Sinem Ekşioğlu, yaratıcılıkta sınır tanımıyor.

Ramazan Ayı’na Özel Sıcacık Ekmekler…

Muhteşem lezzetleri tadabileceğiniz keyifli bir mekân olarak tasarlanan Five O’Clock, hiçbir yerde bulamayacağınız ekmek çeşitleriyle de fark yaratıyor. “Tahıllı, cevizli, zeytinli, ay çekirdekli ve Alman köy” ekmeğiyle yaz sezonuna özel sunduğu tuzlu ve tatlı diyet ürünler Ramazan Ayı’nın vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer alıyor.

Hem göz hem damak zevkine hitap eden ve İngiliz ve Fransızların çay kültürünü bir çatı altında birleştiren Five O’Clock kişiye özel pastaları ve cathering hizmetiyle de fark yaratıyor.

FIVE O’CLOCK konseptinin tasarımını bizzat kendilerinin yaptıklarını belirten Burak Ekşioğlu, her detayı düşündüklerini, doğallığın ve sadeliğin ön planda tutulduğunu belirtiyor. Mekânda kalite, lezzet ve tazelikten kesinlikle ödün verilmediğinin altını çiziyor.

FIVE O’CLOCK Acarkent’te açılıyor diye üzülmeyin, çünkü Five O’Clock soğuk havalı araçlarıyla İstanbul’un her yerine servis yapıp, catering hizmeti de sunuyor. 08.00-21.00 saatleri arasında hizmet veren FIVE O’CLOCK’a internet sayfasından www.fiveoclock.com.tr veya Türkiye’nin her yerinden 444 2 152 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

BOĞAÇ YÜZGÜL / EGEMEN GAZETESİ

 

 

Metin BOSNAKMetin BOSNAK