Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 19-11-2010 00:15

SİVAS GEMEREK’TE POLİS İNTİHAR ETTİ

3 kişi Tarafından Darbedilen Polis Hastanede İntihar Etti

SİVAS GEMEREK’TE POLİS  İNTİHAR ETTİ

Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Yeniçubuk beldesinde, tartıştığı 3 kişi tarafından polis merkezinde darbedilen polis memuru, tedavi gördüğü hastanede tabancayla kendini vurarak intihar etti.


Yeniçubuk Şehit Şahin Kabasakal Polis Merkezi'ne gelen kimliği belirsiz 3 kişi, merkezde görevli polis memuru 34 yaşındaki Zafer Bulun ile özel olarak görüşmek istedi. Bunun üzerine Bulun, merkezdeki bir odada bu kişilerle yalnız görüştü.


Zafer Bulun'un telefonla bir süredir görüştüğü E.H. adlı bir kadının eşi ve 2 akrabası olduğu öne sürülen bu kişiler, Bulun'u polis merkezindeki odada darbetti. Olay karakolda bulunan diğer polislerin araya girmesiyle kavga sona erdi.

Darbedildikten sonra meslektaşları tarafından Gemerek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve sabaha kadar müşahede altında tutulmasına karar verilen Zafer Bulun, sabaha karşı hastanede tabancayla kendini vurdu.

Başından ağır yaralanan Bulun, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.
Evli ve 2 çocuk babası olan 11 yıllık polis memuru Zafer Bulun'un, 5 yıldır Gemerek'te görev yaptığı bildirildi.
 

Bu arada, polis memuru Bulun'u darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişinin önce mevcutlu olarak Pazartesi günü adliyeye getirilmek üzere savcılık talimatıyla serbest bırakıldıkları, ancak intiharın ardından bu kişilerin tekrar gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

Kaynak: Haberler

AdminAdmin