Sivas
Giriş Tarihi : 05-03-2024 00:27   Güncelleme : 05-03-2024 00:32

DR. ADEM UZUN’UN PROJELERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun’un merakla beklenen projeleri önceki gün kamuoyuyla paylaşıldı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katıldığı toplantıda açıklanan projeler, toplantıya katılanlar tarafından tam not aldı.

DR. ADEM UZUN’UN PROJELERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Sivas’ta seçimlerin en favori partisi BBP’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun’un haftalardır yürüttüğü çalışmalar, saha gezileri, vatandaşların teklif ve önerileri sonrası oluşturulan projelerin tanıtımı Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen bir toplantı gerçekleştirildi.

UZUN “SORUN VARSA ÇÖZÜMÜ DE VAR”

“Önce sorunları tesbit ettik ardından proje ürettik. Projelerimizin ortak özelliği her birinin köklü bir sorunu ortadan kaldıracak olmasıdır” diyerek proje sunumuna başlayan BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, ulaşım, trafik, su sıkıntısı ve hayat pahalılığına yönelik acil eylem planları geliştirdiklerini ifade etti.

Toplumun her kesimini ilgilendiren projelerinin ayakları yere basan, gerçekçi ve yüzde yüz uygulanabilme özelliğinde olduğuna vurgu yapan Uzun “Önemli olan proje yazmak değil onu hayata geçirebilmektir. Bugün sizlere sunduğum projelerin tamamı öncelikle yaşadığımız sorunları çözecek ardından şehrimizİ kalkındıracak ve şehre yeni bir vizyon sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

“ŞEHRE VE İNSANIMIZA NEFES ALDIRACAĞIZ”

Kadınlara, gençlere, yaşlılara, öğrencilere, engellilere, maddi durumları iyi olmayanlara, girişimcilere, esnaflara kısaca toplumun her kesimine soluk aldıracak, fayda sağlayacak projeleri teker teker hayata geçireceklerini söyleyen BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, tüm seçmenlere seslenerek “Sivas’ta bir değişim gerekiyor. Mevcut yönetim şehri iyi yönetemiyor. Sorunlara hakim değil, sizlerden kopmuşlar, sizin derdinizi tasanızı bilmiyorlar. Gelin hep birlikte Muhsin Başkanımızın kara sevdasına sahip çıkalım. Gelin hep birlikte çalışalım ve birlikte kazanalım” ifadelerini kullandı.

DESTİCİ’DEN SİVAS ADAYI DR. ADEM UZUN’A TEŞEKKÜR

Proje sunumunun ardından söz alan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise Adem Uzun’a teşekkür ederek “Ben iktidar, muhalefet bir çok belediyenin projelerini izledim , takip ettim. Bırakın Sivas’ı, diğer hiçbir şehirde bu kadar profesyonel ve sorunlara hakim, çözüm odalı bir proje tanıtımı görmedim. İnşallah, Sivas Belediyesi bu dönem BBP’ne geçecek ve sayın Belediye Başkanımız Dr. Adem Uzun şehre çok farklı bir vizyon katacak” şeklinde konuştu.     

EKONOMİK VAATLER İLGİYLE KARŞILANDI

BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun’un özellikle ekonomik vaatleri dikkat çekti. Dar gelirli emeliklilere her ay 2 bin lira maddi katkı, kadın ve genç girişimcilere 50’şer bin lira hibe desteği, üniversite öğrencilerine burs, maddi sıkıntı yaşayan öğrencilere servis, gıda, süt ve kantin desteği, yaşlı, bakıma muhtaç ve engelliler ile ailelerine yönelik evde bakım hizmetleri gibi projeler salonda bulunanlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

AdminAdmin