Sivas
Giriş Tarihi : 11-02-2024 17:06

"TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ GENÇLERDİR, GENÇLERİN GELECEĞİ TÜRKİYE’DİR"

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, seçim çalışmaları kapsamda “Gençlik STK’ları Buluşması” programında gençlerle bir araya geldi.

Programda Başkan Bilgin’e AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, Merkez İlçe Başkanı Burak Kuruçay, TÜGVA İl Temsilcisi Burhan Yılmazer, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Fatih Yüksel ve AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Ertuğrul Yılmaz da eşlik etti.



İlk olarak konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, "Davetimize katılarak burada buluşmamızı sağlayan gençlik STK başkanlarımıza, gönül belediyeciliği yapan Hilmi Başkanımızın yanında olduğunuz için teşekkür ediyorum" dedi.

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Fatih Yüksel ise "Sivas deyince basit bir şehirden bahsedemeyiz, Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Nuri Demirağ’ın yetiştiği memleket, bugün de Hilmi Bilgin’in yetiştiği bir şehirden bahsediyoruz. Vatan evladının, yiğitlerin yetiştiği memleket... Türkiye Yüzyılı'nın başlayacağı ilin Sivas olacağına canı gönülden inanıyorum. Yeni dönemde Hilmi Başkanımıza başalar diliyorum. Bize ağabeylik yaptı, her zaman yanımızda oldu. Biz de onun yanında olacağımızı beyan ediyoruz" diye konuştu.



Ardından konuşan Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ertuğrul Yılmaz, "Her seçim döneminde muhalefet partilerinin diline doladığı Z kuşağı söylemi var. Bunlar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile gençlerimizin arasını açmaya çalıştılar, hamdolsun ki bunu başaramadılar. Bunların bilmediği şey biz sadece Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiğimiz için yanında değiliz. Recep Tayyip Errdoğan bizim meselemizin yanında olduğu için onun yanındayız" ifadesini kullandı.

Sonrasında katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tek gayemiz, tek mücadelemiz, tek kavgamız ve tek sevdamız var. Ülkemizi, milletimizi güçlü kılmak, gençliğimizi kendi ayakları üstünde durabilen, sorgulayan, ne istediğini bilen ve geleceği inşa edebilecek bir gençlik olarak yetiştirmek. Bunu da sizler başardınız" dedi.

"22 yıllık iktidarımız boyunca gençler için neler yaptığımızı çok iyi biliyorsunuz" diyen Başkan Bilgin, "Siz daha çabuk doğru bilgiye ulaşmak için araştırarak okuyarak öğreniyorsunuz. Ben AK Parti şunları yaptı demeyeceğim, siz bunları yaşayarak görüyorsunuz. Bizler de bu anlayışla 5 yıl boyunca AK Belediyecilik anlayışıyla birlikte medeniyetimizi ihya edecek gençlerimizle birlikte sahnedeyiz ve sahnede olmaya devam edeceğiz. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Gençlerin ihya edeceği Türkiye Yüzyılı'ndaki Sivas’ın da çok daha güçlü olacağına inanıyoruz. Çünkü kendisine inanmış, ülkesine inanmış, milletine inanmış, neyi istediğini bilen bir gençlik hareketi burada ve bu gençlerin yöneteceği Türkiye, birileri istemese de çok güçlü olacak" ifadelerini kullandı.

Son olarak Başkan Bilgin, "Sizlerle birlikte birçok projeye imza attık. Sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz Heyecan Merkezleri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldı. Nisan ayından sonra da gençlik adına çalışan sivil toplum örgütlerimizle birlikte gençlik için, sizler için, sizinle beraber yol yürümeye devam edeceğiz. Siz proje geliştireceksiniz, isteyeceksiniz, biz yapacağız. Bundan emin olun çünkü biz Türkiye’nin geleceğini sizde görüyoruz, sizin geleceğinizi ise Türkiye’de görüyoruz" şeklinde konuştu.

AdminAdmin