Sivas
Giriş Tarihi : 06-02-2024 20:22

AK Parti Milletvekili Aksu’dan mahalle temsilcilerine ziyaret

Sivas Milletvekili Hakan Aksu, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Sayın Burak Kuruçay koordinesinde mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili Aksu’dan mahalle temsilcilerine ziyaret

Aksu, 65 mahallenin AK Parti temsilcisini ayrı ayrı ziyaret ederek, yerel seçim çalışmalarına yönelik istişarelerde bulundu.

Mahalle temsilcileriyle yerel seçim stratejileri hakkında görüş alışverişinde bulunan Aksu, mahalle başkanlarıyla daha yakın bir iş birliği içinde olmanın çalışmaların verimini artıracağına işaret etti. 

Mahalle başkanlarıyla yapılan görüşmelerin AK Parti’nin yereldeki varlığını güçlendireceğine inandığını belirten Milletvekili Aksu, mahalle temsilcileri ve başkanlarının AK Parti teşkilatın ilk kademesi olarak önemli bir görevi ifa ettiklerini söyledi. 

AK Parti Milletvekili Aksu, mahalle temsilcilerini ziyaretin halkın beklenti ve isteklerini belirlemede etkili olduğunu, gelecekte yapılacak çalışmaların tespiti ve izlenecek stratejilerin belirlenmesi için mahalle temsilcileriyle daha sık bir araya geleceklerini kaydetti. 

AK Parti mahalle temsilcileri de Aksu’nun ziyaretinde duydukları memnuniyeti dile getirerek, Sivas’ta ve ilçelerinde AK Parti’ye yeni bir zafer hediye etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

AdminAdmin