Sivas
Giriş Tarihi : 22-01-2024 01:41   Güncelleme : 22-01-2024 01:45

Hilmi Bilgin, seçim startını verdi…

Yeniden Sivas Belediye başkan adayı olarak gösterilen mevcut belediye başkanı Hilmi Bilgin, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Sağanak yağmur altında parti binası önünde coşkulu kalabalık önüne çıkan Bilgin’i vatandaşlar bağrına bastı.

Hilmi Bilgin, seçim startını verdi…

AK Parti’den yeniden 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde belediye başkan adayı olarak gösterilen Başkan Hilmi Bilgin seçim çalışmaları AK Parti Sivas İl Başkanlığı önünde düzenlenen programla başladı.

Sağanak yağmur altında gerçekleştirilen programa TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas Milletvekili Hakan Aksu, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Merkez İlçe Başkanı Burak Kuruçay, Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, partiler ve vatandaşlar katıldı.

Tek amaçlarının Sivas’a hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Hilmi Bilgin, “Çıktığımı bu kutlu yolda aynı ihlasla, aynı samimiyetle yola bir kez daha revan oluyoruz. Biz er meydanında sözü kabi olan, halka hizmet atlasında izi olan, doğru oka yay olan, tevazu ve samimiyetle hareket eden bir anlayışla siyaseti hizmette yarış olarak gören bir kadroyuz.” dedi.

TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler ise konuşmasında; “Sivas'ımıza gönül belediyeciliği ile hizmete devam etmek için; "Hilmi Bilgin Başkanımızla yola devam" diyor, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarımızı başlatıyoruz.

Bizlerle kol kola, omuz omuza olan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin