Sivas
Giriş Tarihi : 18-11-2023 01:33   Güncelleme : 18-11-2023 01:50

LG’den Sivas’a Brandshop

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay tarafından Sivas’a kazandırılan LG Brandshop mağazasının açılışı gerçekleştirildi.

LG’den Sivas’a Brandshop

Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, Milletvekilleri Rukiye Toy, Hakan Aksu, Ahmet Özyürek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde, iş dünyasından önemli isimler ve sivil toplum temsilcileri de yer aldı.

Açılış töreninde yapılan konuşmaların ardından okunan duayla işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Törende, işletme sahibi Muhammed Burak Kuruçay’a yeni işyeri için hayırlı olsun dilekleri iletilerek bol kazançlar temenni edildi.

LG Brandshop Sivas’ın açılışında konuşan Beyaz Eşya Ürün Müdürü Jimmy Lee “Sivaslı tüketicilerle LG markasını bir araya getirmekten dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Teknolojiye ilgisi olan, son teknolojik gelişmeleri ve bu gelişmelerin günlük yaşamlarına katacağı artıları merak eden herkesi, LG ürünlerini deneyimlemek üzere mağazamıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

LG Electronics Türkiye Beyaz Eşya, TV ve Ses Sistemleri Satış Başkanı Bülent Bülbül ise “LG Electronics Türkiye olarak yatırımlarımıza son hızla devam ediyoruz. Amacımız çok yakında Türkiye’nin dört bir yanını LG Brandshop mağazaları ile donatmak” dedi.

AdminAdmin