Sivas
Giriş Tarihi : 28-09-2023 20:55   Güncelleme : 28-09-2023 21:20

Sivas’ta yüzyılın en büyük basın buluşması gerçekleşecek…

Sivas Gazeteciler Cemiyeti olarak yüz yılın en büyük basın buluşmasını Sivas’ta gerçekleştireceğiz. Cemiyetimizin 30. Yılına girmesi nedeniyle düzenlenecek olan kutlama programı büyük ses getirecek. 3-5 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek programa Türkiye’den yaklaşık 100 gazeteci katılacak.

Sivas’ta yüzyılın en büyük basın buluşması gerçekleşecek…

Programda sinema gösterisinin yanısıra, sanatçılarda yer alacak.

Konu ile ilgili olarak Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer cemiyet yöneticilerine program ile ilgili bilgiler sundu.

Geniş çaplı organizasyona Sivas halkının da katılacağına dikkat çeken Sezerer , ”çalışmasına 3 ay önce başladığımız yüz yılın en büyük organizasyonu için ilimize bir birinden değerli basın camiasının önemli isimlerini getireceğiz. 3 – 5 Kasım 2023 tarihleri arasında Sivas’ta şölen havasında bir program yapacağız. Bize desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Yılmaz Şimşek, belediye başkanımız Hilmi Bilgin, Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve diğer dost ve arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Sivas’ın tanıtımı adına Sivas Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen organizasyonlara bir yenisinin daha ekleniyor olması Sivas basınının Sivas Gazeteciler Cemiyetinin gücünü gözler önüne seriyor.
Cemiyet olarak yaptığımız bütün etkinliklerin altında Sivas’a olan bağlılığımız yatmaktadır.
Birlik ve beraberlik içinde Sivas’ın tanıtımı noktasında her zaman elimizi taşın altına koyacağız.

AdminAdmin