Politika
Giriş Tarihi : 20-05-2023 22:12

Erdoğan Muhalif Seçmenden Oy İstedi

Erdoğan, deprem bölgesi Kahramanmaraş’ı ziyaret etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da programa katıldı. Erdoğan açıklamalarında muhalif seçmenden oy istedi.

Erdoğan Muhalif Seçmenden Oy İstedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta; “Asla rehavete kapılmıyoruz. Zafer sarhoşluğu içine girmiyoruz. İkinci turda, 14 Mayıs'ta sandığa giden tek bir vatandaşımızın dahil fire vermesini istemiyoruz. İlk turda diğer adaylara oy vermiş kardeşlerimizin, ülkenin ve milletin aydınlık geleceği için bu defa bize destek vermesini bekliyoruz” diye konuştu.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"İlk turda diğer adaylara oy vermiş kardeşlerimizin, ülkenin ve milletin aydınlık geleceği için bu defa bize destek vermesini bekliyoruz"

Kendi partisi bile kazanmayacağına inanırken, masa yumruklayarak attığı nutukların hiçbir değeri yoktur. Bunun için, kalbiyle bizim yanımızda olan herkese düşen önemli bir görev var. Asla rehavete kapılmıyoruz. Zafer sarhoşluğu içine girmiyoruz. İkinci turda, 14 Mayıs'ta sandığa giden tek bir vatandaşımızın dahil fire vermesini istemiyoruz. İlk turda diğer adaylara oy vermiş kardeşlerimizin, ülkenin ve milletin aydınlık geleceği için bu defa bize destek vermesini bekliyoruz. CHP Genel Başkanı'nın aylardır oynadığı oyunun artık bittiğini gören sağduyu sahibi vatandaşlarımızın tercihlerini bir kez daha gözden geçireceklerini umuyoruz.”

AdminAdmin