Sivas
Giriş Tarihi : 29-04-2023 19:05

BBP ADAYI ÜRGÜP “MUHSİN BAŞKAN’IN KADROLARI SÖZ VERDİM Mİ YAPARLAR”

Büyük Birlik Partisi Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi esnafıyla buluştu. Esnaflarla birlikte kahvaltı yapan Ürgüp, Galericiler Sitesi sakinleriyle sohbet etti, sorunları dinledi.

BBP ADAYI ÜRGÜP “MUHSİN BAŞKAN’IN KADROLARI SÖZ VERDİM Mİ YAPARLAR”

Belediye Başkanlığı döneminde Galericiler Sitesi esnafından gelen talepleri imkanları ölçüsünde yerine getirmeye gayret ettiklerini söyleyen Ürgüp “Benim diğer adaylardan farkım bu şehrin sorunlarına hakim olmam. Bir dönem yaptığım belediye başkanlığı zamanında sorunları görebilme imkanına sahip oldum. Belediye imkanlarıyla çözebileceklerimizi çözdük. Ancak asıl mesele merkezi idarenin harekete geçirilebilmesidir. Bunun içinde Meclis’te çok çalışan, devletim mekanizmalarını harekete geçirebilen kaabiliyette vekillere ihtiyacımız var. Çok şükür her kademede tanıdığımız, sözümüzün geçeceği yetkililer var.” şeklinde konuştu.

            ÜRGÜP “SORUNLARI TEKER TEKER ÇÖZECEĞİZ”

Sivas’ın merkezi idarelerden çok daha fazla hizmet alabilmesi için vekil olsun olmasın her ortamda mücadele verdiğini hatırlatan BBP Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp “Sivas hizmetin her türlüsünü fazlasıyla hakeden bir şehirdir.

Bugüne kadar hizmeti bulunan, emeği geçen tüm vekillerimize, bakanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizim bir iddiamız var. Muhsin Yazıcıoğlu’nun kadroları bayrağı daha da ileri taşırlar. Sivas halkı teveccüh gösterir bizleri TBMM’ye gönderirse sorunlarının teker teker çözüme kavuşacağından da emin olsunlar” şeklinde konuştu.

            BBP Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp gün boyu esnaf gezilerine devam etti.

AdminAdmin