Sivas
Giriş Tarihi : 27-04-2023 12:37

ÜRGÜP “YÜKSEK HIZLI TREN SİVAS’A DEĞER KATACAK”

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren’in (YHT) ilk seferiyle ilimize gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivaslılarla buluştu.

ÜRGÜP “YÜKSEK HIZLI TREN SİVAS’A DEĞER KATACAK”

BBP il ve ilçe teşkilat yöneticileri ve Sivas Milletvekili Adayları Doğan Ürgüp, Uğur Bulut, Aytekin Kulmaç, Uğur Karaca ve Hamza Kevioğlu tarafından karşılanan Destici, kent meydanında halka seslendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım’ın da hazır bulunduğu açılış programı sonrarı İstasyon caddesinde partililer ve adaylar ile birlikte gezen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yoğun ilgi gördü.

            BBP LİDERİ DESTİCİ SİVAS’TA TEMASLARDA BULUNDU

Genel Başkanları Destici’yi Sivas’ta ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden BBP Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp “Sivaslıların heyecanla beklediği YHT ilk seferini genel başkanımızın da aralarında olduğu protokol üyeleri ile gerçekleştirdi. Bu ilk sefer gerçekten anlamı ve değeri büyük bir hizmettir. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ÜRGÜP “SİVASLILARIN VEKALETİNE TALİBİZ”

Genel Başkan Mustafa Destici ile kısa bir seçim değerlendirme toplantısı yaptıklarını da ifade eden Ürgüp “Bu seçim ilimiz ve ülkemiz açısından hakikaten çok önemli bir seçim. Sivaslılar kendilerine hizmetkar olmak için vekaletlerini verecekler. Biz bu vekalete talibiz ve sahada da görüyoruz ki seçmenlerimizde kararını vermişler.” şeklinde konuştu.

ÜRGÜP “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN”

BBP Sivas Milletvekili adayı Doğan Ürgüp rahatsızlığı nedeniyle programa katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da geçmiş olsun dileklerini iletti…

AdminAdmin