Sivas
Giriş Tarihi : 25-04-2023 20:12

BBP ADAYI DOĞAN ÜRGÜP HALKIN İÇİNDE

Büyük Birlik Partisi Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp seçim çalışmaları kapsamında kent meydanındaki Sosyal Tesislerde vatandaşlarla bir araya geldi. Öğle saatlerinde Sosyal Tesislere gelen Ürgüp’e vatandaşların büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

BBP ADAYI DOĞAN ÜRGÜP HALKIN İÇİNDE

İl Başkanı Ahmet Polat ve BBP MKYK üyesi Fehmi Taştan’ın da refakat ettiği Doğan Ürgüp, seçmenlerle hasbihal etti, bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.

ÜRGÜP “SİVAS’IN SORUNLARINI BİLİYORUM”

Sivas’ın sorunlarını bildiğini ve çözümü için her platformda mücadele verdiğini söyleyen BBP Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp “Yıllardır siyasetin içindeyim. Bir dönem belediye başkanlığı yaptım. Halen BBP Genel Başkan yardımcısıyım. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının kurucusu ve genel başkanlığını görevlerinde bulundum. Hangi makam ve mevkide olursam olayım hep Sivas’ı önceledim, Sivas’ın sorunlarını dile getirdim. Gücüm ve imkanım yettiğince de bu sorunların çözümü için mücadele verdim.” ifadelerini kullandı.

ÜRGÜP “ ALLAH’A ŞÜKÜR SAĞLIĞIM ÇOK İYİ”

Sivaslıların yakından tanıdığı ve Belediye Başkanlığı dönemindeki hizmetleri ile takdir ettiği Ürgüp, sağlığı ile ilgili hakkında çıkan söylentilere de açıklık getirdi. 1987 yılında yine bir siyasi faaliyet esnasında trafik kazası geçirdiğini ve belinin kırıldığını seçmenlere izah eden Ürgüp “Ağrılarım nüksedince yakın zaman önce belimden ameliyat oldum. Doktorlarımın ifadesiyle şu an için herşey normal görünüyor. Birkaç ay içerisinde eski halime dönmüş olacağım…” şeklinde konuştu. BBP Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp’e özellikle gençlerin gösterdiği ilgi de bir hayli fazlaydı…

BBP’Lİ ADAYLAR ŞEHRİN HER YERİNDELER

Öte yandan Büyük Birlik Partisinin  diğer adayları Uğur Bulut ve Aytekin Kulmaç’ın da seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiği ve şehri karış karış gezdikleri gözlendi.

AdminAdmin