Sivas
Giriş Tarihi : 24-04-2023 13:53

Milletvekili adayı Rukiye Toy'a Yoğun ilgi...

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam eden AK Parti Sivas Milletvekili Adayı Rukiye Toy merkeze bağlı Kızılca, Gökdin, Sofular, Çukurbelen, Karlı köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili adayı Rukiye Toy'a Yoğun ilgi...

Yoğun ilgiyle karşılaşan Milletvekili adayı Rukiye Toy 14 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için AK Partiye destek istedi. Seçimlerin önemine değinen Toy, köyün sıkıntılarını dinleyerek, çözümü noktasında hızlı bir çalışma yapılacağının sözünü verdi.

Toy burada yaptığı açıklamada ‘’Ramazan Bayramının üçüncü ve son gününde hemşehrilerimizle birlikteyiz. Bayramın bereketini birlikte yaşıyoruz. Dünya'nın en güçlü siyasi hareketi olan AK Parti'nin bir mensubu ve Milletvekili adayı olarak kazanmadık gönül, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.’’ Dedi. 

Toy Köy ziyaretleri sonrası il merkezine gelerek düğün törenlerine katıldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘’Partimizde uzun yıllar görev yapan kıymetli kardeşlerim Arzu ve Taha’nın düğün törenlerine katılarak mutluluklarına ortak olduk. Ardından Ayşe ve Çağrı çiftinin de düğün merasimine şahitlik ettik. Genç çiftlerimize bir ömür boyu birliktelik diliyorum.’’Dedi.

AdminAdmin