Sivas
Giriş Tarihi : 24-04-2023 13:27   Güncelleme : 24-04-2023 13:36

AK PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKAN AKSU GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

28. Dönem AK Parti Sivas 2. sıra Milletvekili adayı Hakan Aksu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aksu bayramın son gününde ilçe merkezinde Şehit ve Gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. İlk olarak Şehit Piyade Uzman Çavuş Nuri Aydın Sağır'ın ailesini ziyaret eden Aksu ‘’Vatan aşkı için canını ortaya koyarak mücadele eden Şehidimizin ailesini ziyaret ederek, bayramını kutladık. Millet olarak her zaman onların yanında olduğumuzu ifade ettik.’’dedi.

AK PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKAN AKSU GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Şehit ailelerinin devlete ve kendilerine emanet olduğunu, onları hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını vurgulayan Aksu ‘’Şehidimiz Piyade Komando Er Mücahit Irmak'ın bizleri hanesine kabul eden kıymetli ailesini ziyaret ederek, bayramlarını kutladık. Bu vesile ile aziz şehidimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla andık.’’dedi

Aksu daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve il yöneticileri ile Şehit Jandarma Er Muammer Şafak'ın baba ocağını ziyaret ederek, kendileri ile bir süre sohbet etti.

Buradaki konuşmasında ‘’Şehitlerimizin aileleri bizim baş tacımızdır. Onların sorunları bizim sorunumuzdur. Onları hiçbir zaman yalnız ve çaresiz bırakmadık, bırakmayacağız.’’ Sözlerini vurguladı. Ziyaretlerini sürdüren Aksu Gazilerimiz Furkan Kantar, Polis memuru Ahmet Arslan, Emrah Beşiktepe’nin evlerine misafir oldu. Gazi ailelerinin çocuklarıyla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Aksu burada ‘’Milletimizin kazandığı büyük zaferlerin temelinde kendilerini hiç çekinmeden feda eden kahraman gazilerimize sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum. Bizler bugün bu bayrağın altında gururlu ve huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunlar sizlerin çocukları, eşleri veya yakınları sayesindedir. Bundan dolayı sizlere minnettarız. ‘’dedi.

Gazi aileleri bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, acılarını paylaştığı ve destek olduğu için Milletvekili adayı Aksu’ya teşekkür etti.

Şehit yakınları ve Gazi ziyaretlerini sonrası köylere hareket eden Aksu Merkeze bağlı Hıdırnalı, Gazi Köy, Alahacı, Ovacık köylerini ziyaret etti. Burada başta köy muhtarları olmak üzere köy sakinleriyle görüşerek sorunlarını ve isteklerini dinledi. Vatandaşlarla kucaklaşıp bayram sevincini paylaşan Aksu kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, " Köylerimizde vatandaşlarımızdan gelen güzel tepkilerin doğru çalışmalar yaptığımızı gösteriyor. Köy meydanlarını dolduran vatandaşlarımızla bir araya gelerek bayramın birleştiren yanını hep birlikte yaşadık. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamları ile kapıları çaldık, hanelerine konuk olduk. Dua ve desteklerini istedik. Büyüklerimizin hayır duasını aldık. Bayramın son gününde muhabbet dolu bir o kadar da keyifli saatler geçirdik. Hangi kapıyı çaldıysak bizleri ilgi, alaka ve samimi muhabbetiyle karşılayan hemşehrilerime teşekkür ederim. Doğru Adımlarla durmadan çalışarak 14 Mayıs’ı zaferle taçlandıracağız.’’dedi.

Köy ziyaretleri sonrası il merkezinde Ayşe ve Çağrı, Arzu ve Taha çiftlerinin düğün merasimlerine katılarak şahitlik eden Aksu gün içinde gerçekleşen programını tamamladı.

AdminAdmin