Sivas
Giriş Tarihi : 22-04-2023 18:20

ÜRGÜP “SİVAS’A HİZMET ŞEREFLERİN EN BÜYÜĞÜDÜR”

Büyük Birlik Partisi Sivas milletvekili adayı Doğan Ürgüp, “Şehit liderimiz Muhsin Başkanımızın memleketi Sivas’a hizmet etmek benim açımdan en büyük şereftir” dedi. Partisinin bayramlaşma programında kalabalık bir topluluğa hitap eden Ürgüp, 14 mayıs seçimlerinin hayırlı bir netice vermesi temennisinde bulundu.

ÜRGÜP “SİVAS’A HİZMET ŞEREFLERİN EN BÜYÜĞÜDÜR”

            BBP’NİN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI SALON DIŞINA TAŞTI

BBP, geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programını bu yıl yoğun ilgi nedeniyle parti binasında yapmak yerine Kent Meydanındaki Sivas Belediyesine ait Sosyal Tesislerde gerçekleştirdi. İl Başkanı Ahmet Polat’ın önderliğindeki bayramlaşma programına BBP’nin Sivas Milletvekili adaylarının yanısıra Kadın Kolları Başkanlığı, Alperen Ocakları Başkanlığı, Sogev Vakfı üyeleri, bazı STK’ların başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu da iştirak etti. Misafirleri kapıda karşılayan İl Başkanı Ahmet Polat, Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ ve milletvekili adayları katılımcılarla tek tek bayramlaştılar.

            BBP İL BAŞKANI AHMET POLAT “ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan BBP İl Başkanı Ahmet Polat, 14 mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Merkez ilçe Başkanı Osman Kösedağ ise herkesten daha çok çalışma sözü aldı.

            BBP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI “SİVAS’TA BÜYÜK POTANSİYELE SAHİBİZ”

Bayramlaşma programında BBP’nin Sivas Milletvekili adayları Hamza Kevioğlu, Aytekin Kulmaç, Uğur Bulut ve Doğan Ürgüp’te söz alarak BBP’nin Sivas’ta en az 2 vekil çıkarma potansiyeline sahip olduğuna vurgu yaptılar. Milletvekili adayları Sivas’ı Muhsin Başkanın emaneti olarak görgüklerini söylediler ve Sivas’taki her seçmenin oyuna talipli olduklarını ifade ettiler.

            MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜRGÜP “EN İYİ NETİCE İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİZ”

Seçimlere çok kısa bir süre kaldığını ve bu kısa sürede çok çalışmanın gerektiğini ifade eden BBP’nin Sivas birinci sıra adayı Doğan Ürgüp, “BBP 30 yıllık tertemiz bir maziye sahip Türkiye’nin en köklü partilerinden biridir. Daha da önemlisi Şehit Liderimiz Muhsin Başkanımızın kurduğu, vatan ve millet aşığı bir partidir. Biz herkesten daha çok çalışmak mecburiyetindeyiz. Çok çalışıp iyi neticeler alacağız ve şehrimize hizmet etmenin şerefini yaşayacağız” şeklinde konuştu.

ÜRGÜP “HEP HAKKIMIZDA HAYIRLISINI İSTEDİK”

Bayramlaşma programına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür eden Ürgüp, “Neticeyi tayin edecek olan elbette ki Cenab-ı Hakk’tır. Ancak biz elimizden geleni yapacağız. BBP’nin mecliste mümkün olan en çok sayıyla temsil edilmesi için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin” dedi.

            Bayramlaşma programının ardından partililer yürüyerek İstasyon Caddesindeki üye kayıt standına geçtiler ve Sivas halkına çeşitli ikramlarda bulundular. 

AdminAdmin