Sivas
Giriş Tarihi : 22-04-2023 15:40

AK PARTİ SİVAS İL BAŞKANLIĞINDAN YAĞMUR ALTINDA GÖRKEMLİ BAYRAMLAŞMA

AK Parti Sivas İl Başkanlığı geleneksel hale getirdiği bayramlaşma törenini yağmur altında görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

AK PARTİ SİVAS İL BAŞKANLIĞINDAN YAĞMUR ALTINDA GÖRKEMLİ BAYRAMLAŞMA

Tarihi Buruciye Medresesinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine TBMM AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Milletvekilleri Mehmet Habib Soluk, Semiha Ekinci, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, 28. Dönem Milletvekili Adayları Abdullah Güler, Hakan Aksu, Rukiye Toy, Rüstem Yüce, Serdar Öksüm, İlçe Başkanları, birim başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, tüm islam âleminin bayramını kutlayarak, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde AK Kadrolar olarak hazır olduklarını ifade etti.

Tanrıverdi’nin ardından konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Adayları Abdullah Güler, Hakan Aksu, Rukiye Toy, Rüstem Yüce ve Serdar Öksüm selamlama konuşması gerçekleştirerek islam âleminin bayramını tekbrik etti.

Adaylardan sonra konuşan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise,  Her alanda tam bağımsız güçlü Türkiye hedefimiz doğrultusunda istikrar içinde yol yürümeye kararlıyız diye konuştu

Sivas Milletvekilleri Habib Soluk ve Semiha Ekinci ise yine selamlama konuşması gerçekleştirerek tüm islam âleminin ve Sivas halkının bayramını tebrik ederek 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçim için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Son olarak konuşan TBMM AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz ise, Sivas teşkilatları ile bayramı kutlamanın sevincini yaşadığını belirterek 26 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan Ankara-Sivas Hızlı Tren hattının açılışına tüm Sivas Halkını davet etti.

 

AdminAdmin