Sivas
Giriş Tarihi : 08-04-2023 22:18

Haydar Öztürk: “İnsanlarımızın alım gücü kalmadı”

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Haydar Öztürk göreve geldikten sonra partisinin politikalarını insanlara daha iyi anlatmak için sahayı adım adım geziyor.

Haydar Öztürk: “İnsanlarımızın alım gücü kalmadı”

İl ve İlçe parti örgütlerini gezip seçime hazırlıkla ilgili planlamaları tamamlayan Chp Sivas İl Başkanı Haydar Öztürk, merkeze yöneldi ve seçmenleri kapı kapı gezmeye başladı.

Devlet kurumları ziyaretini tamamlayan Öztürk yönünü sahaya çevirdi. Chp'li Öztürk hem esnaflara uğrayıp sorunları dinliyor hem de yolda vatandaşlarla sohbetler edip Cumhuriyet Halk Partisi'nin politikalarını anlatıyor.

Bugün Alış Veriş Merkezine giden Haydar Öztürk esnafları gezerek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Öztürk ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Hangi iş yerine girsek esnaflarımızın işlerinin iyi gitmediğine şahit olduk.

Çünkü insanlarımızın alım gücü kalmadı. Enflasyon canavarı yeniden hortladı ve yanlış politikalar halkımızın bütün birikimlerinin yok olmasına sebep oldu.

Biz Chp olarak insanlarımızı bu krizden kurtaracak hazırlığımızı yaptık. 14 Mayıs'tan sonra ekonomik olarak bu enkazı kaldırıp hem esnafımızın hem de insanımızın yüzü gülecek" dedi.

AdminAdmin