Sivas
Giriş Tarihi : 11-03-2023 19:10   Güncelleme : 11-03-2023 19:49

CHP Sivas İl Örgütünde görev değişimi

CHP Genel Merkezinin yayımladığı genelge uyarınca 26 Aralık 2022'de milletvekili aday adaylığı için CHP Sivas İl Başkanlığından istifa eden Yılmaz Coşkun, görevini Haydar Öztürk'e devretti.

CHP Sivas İl Örgütünde görev değişimi

İl binasında gerçekleşen devir teslim törenine CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu da katıldı.

Karasu, Coşkun'un yıllarca partiye hizmet ettiğini belirterek, "İl Başkanımız Yılmaz Coşkun ile bundan sonra da birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Yeni ve eski yönetimde bulunan değerli yol arkadaşlarıma vermiş oldukları mücadele ve emekten dolayı teşekkür ediyorum. Haydar Öztürk kardeşimiz de CHP bayrağını daha yükseklere çıkarmak için mücadele edecek." dedi.

Coşkun da "Yeni bir mecrada sizlere ve partimize hizmet edebilmek adına yola çıktım. Genelge gereğince yürüttüğüm görevi, il başkanı olarak atanan Haydar Öztürk arkadaşımıza devrediyorum." diye konuştu.

Görevi devralan Öztürk ise Coşkun'a teşekkür ederek, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu partimizin emekçi üyeleri hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Uzun bir süredir partimizin bayrağını başarı ile taşıyan İl Başkanımız YILMAZ Coşkun’dan bayrağı devir alma günü. Kendisine partimize yapmış olduğu hizmet ve desteklerden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyor ve çıkmış olduğu milletvekilliği aday adaylığı süresince başarılar diliyorum. Mevcut görevde olan il yöneticisi arkadaşlarıma da bu süreçte yapmış oldukları görevlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Geçmişte olduğu gibi bugün de yarında partimizin bayrağını daha ileriye güçlü bir şekilde taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Kırk üç yıl boyunca yaşadığım, hiçbir zaman ayrılmadığım ve her zaman gurur duyduğum toprağından binbir emekle mücadele ettiğim Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı kadim kente il başkanlığı görevine beni layık gören 13. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Örgütlerden Sorumlu Genel  Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı ve tüm MYK üyelerine teşekkür ediyorum.

Merkez ve ilçelerimizle bir bütün halinde sürekli istişare ederek bugünden itibaren tüm gücümüzle Millet İttifakı’nın diğer üyeleriyle beraber seçim çalışmalarına başlayacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak partimizin ilimizde birinci parti olması ve millet ittifakının kazanması için çalışacağız. Genç, yaşlı, çocuk demeden; sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Tüm vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip iktidar olduğumuz gün bu sorunların çözümleri için gerekli adımları atacağız.

CHP’nin kapısı herkese açıktır. Bu kapı Mustafa kenmal Atatürk kurduğu ve yüzyıllar boyu kapanmayacak bir kapıdr. Cumhuriyet kentimizde

Benimle birlikte bu göreve layık görülen genç, dinamik, eğitimli arkadaşlarımla beraber Cumhuriyet kentimizin tüm yurttaşlarını ayrım yapmadan, ötekileştirmeden, daha huzurlu daha mutlu bir kent yapmak için tüm gücümüzle   çalışacağız.

Hak Hukuk Adalet yürüyüşü ile yeni bir ivme kazanan bu yolda partimizin tüm organları ile birlikte daha ileriye yürüyeceğiz.

Çıkmış olduğumuz  bu yolda her türlü zorluklar çıksa da yılmadan usanmadan devam edeceğiz.

Bana inanan, güvenen, bugüne kadar her zaman yanımda olan başta eşim ve çocuklarım olmak üzere herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

yolumuz açık olsun " ifadesini kullandı.

Konuşmaların sonunda Öztürk, Coşkun'a plaket ve çiçek takdim etti.

İşte yeni yönetim listedi:

AdminAdmin