Sivas
Giriş Tarihi : 26-11-2022 17:13

MHP Milletvekili Özyürek, Sivas'ta muhtarlarla buluştu

MHP Milletvekili Özyürek, muhtarlarla buluştu

MHP Milletvekili Özyürek, Sivas'ta muhtarlarla buluştu

 MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Özyürek, yaptıkları çalışmalardan bahsetti.          
MHP tarafından kentte düzenlenen kahvaltı programına Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, il ve ilçe teşkilat üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı Cemalettin Arslan ve mahalle muhtarları katıldı. Burada açıklama yapan Özyürek, "Önümüzde seçim süreci var. Yaklaşık 4 yıldır sizlerle beraberiz. Biz bir şeyleri yaparken acaba bize oy verirler mi diye yapmadık. Çünkü biz içimizden geldiği gibi yaşayıp içimizden geldiği gibi davranıyoruz. Sivas'ın geleceğini hep beraber inşa etmeye çalışalım. Sivas'ı hak ettiği yere hep beraber getirelim istiyorum" dedi.

'SİVAS'A SANAYİ GEREKİYORDU'

Sivas'ın sorunlarını mecliste her zaman dile getirdiğini vurgulayan Ahmet Özyürek, "Hatırlarsanız ben ilk seçildiğimde 6'ncı bölge diye hep beraber kenetlendik. Çünkü hepimiz Sivas'ın ekonomik olarak gelişmesi lazım diyoruz. Üniversiteyi bitiren çocuklarımızın Sivas'ta kalması, iş sahibi olması lazım. Bunları yapabilmek içinde sanayileşmek lazımdı. Bunun için de tarım ve hayvancılıktan sonra Sivas'a sanayi gerekiyordu. Bunun için Sivas'ın cazibe merkezi olması lazımdı. Bizler de sizlerden aldığımız destekle beraber her gün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'de dile getirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız ve sanayi bakanımız 6'ncı bölge özel teşviki verdi bize.

Sivas'ta kenevirin ne işi var dediler. Neden olmasın dedik. Yahu kardeşim bir bak ne bu kenevir? Bizlerde üniversitedeki hocalarımızla çalıştık ve onlardan kenevirin ne olduğunu ne işe yaradığını öğrendik. Bu tohumu inşaat malzemelerinde, medikalde, tekstilde ve bunun gibi birçok yerde kullanıyorsun. Cumhurbaşkanımıza 'Sivas’ın buna ihtiyacı var keneviri bize vermeniz lazım' dedik. Keneviri de verdi. Teşekkür ediyoruz. TÜDEMSAŞ’la ilgili problemler vardı. Biz bunu da hemen mecliste gündeme getirdik. Elimizden gelen gayreti yine gösterdik ve burada olmasını sağladık. Ekonomik olarak biraz sıkıntılar yaşadık. Ama yine bunu çözecek olan Cumhur İttifakı'ydı. Çözülüyor da. Huzura da, refaha da kavuşacağız" diye konuştu. 

AdminAdmin