Sivas
Giriş Tarihi : 05-11-2022 02:25

Sivas AK Parti'de Teşkilat Akademisi Eğitimleri bugün başlıyor

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenecek Teşkilat Akademisi eğitimleri, Sivas dahil 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsayacak bugün başlıyor.

Sivas AK Parti'de Teşkilat Akademisi Eğitimleri bugün başlıyor

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenecek Teşkilat Akademisi eğitimleri, Sivas dahil 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsayacak. 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler verilecek. Eğitimlerin ana teması “Türkiye Yüzyılı” olacak. İlk eğitimler 5-6 Kasım tarihlerinde 34 ilde gerçekleştirilecek.

AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Şen; “Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, her ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik. Bu 3. dönemi olacak. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından verilecek. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim verecek. AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyıl’ına hazırlanıyor. Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine olacak. Tüm partimiz tam odak çalışıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik.” dedi.

AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu ise, 5 Kasım Cumartesi günü Sivas’ta teşkilat akademisinin 3. Dönemini gerçekleştireceklerini ifade ederek, İl ve İlçe Ana Kademeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri ile faydalı bir eğitim geçireceklerini belirtti. Akademinin 4 Dersten oluşacağını sözlerine ekleyen Aksu, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TBMM Grup Başkanımız İsmet Yılmaz, Zafer Şahin ve Taha Hüseyin Karagöz’ün derslere katılacağını belirtti.

AdminAdmin