Sivas
Giriş Tarihi : 22-05-2022 16:59

Fatih Erbakan, Sivas’ta

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidara gelmeleri halinde, "Paylaşım ve adaleti tesis edeceğiz, önce imtiyazlılar, 'ben' diyen zihniyet değil, önce millet diyen zihniyetle hareket edeceğiz. Gardiyan devlet anlayışı yerine milletin hizmetkarı olan garson devlet anlayışını hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan, Sivas’ta

Partisinin Sivas İl Başkanlığının Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 2. Olağan Kongresi'nde konuşan Erbakan, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Yeniden Refah Partisi'nin üye kayıt çalışmaları hakkında bilgi veren Erbakan, "Geçtiğimiz ay Türkiye'de en fazla üye kaydeden siyasi parti Yeniden Refah Partisi olmuştur, hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

"Büyük zaferleri hep birlikte kazanacağız"

Necmettin Erbakan'ın, "Eğer biz inanır ve çalışırsak Allah bize yardım eder. Allah bize yardım ederse kimse bize galip gelemez." sözlerini hatırlatan Erbakan, şunları kaydetti:

"Neden bunu söyledim, çünkü bizim diğerleri gibi mecliste lobimiz yok, yüzlerce milletvekilimiz yok, belediye başkanlarımız yok. Hazine yardımımız yok, iktidar gücümüz yok, cilalı parlatma operasyonlarımız yok. Bütün bu yokluklara rağmen, imanla, inançla, azimle ve gayretle bu muazzam sonucu elde ettik.

Her zaman söylediğimiz gibi bu daha bir başlangıçtır, inşallah omuz omuza vermiş olan bu inançlı, bu azimli kadrolarla çok daha büyük başarıları, çok daha büyük muvaffakiyetleri, çok daha büyük zaferleri hep birlikte kazanacağız inşallah."

"Kaliteli müfredat getirilecek"

İktidara gelmeleri halinde yapacaklarını anlatan Erbakan, "Paylaşım ve adaleti tesis edeceğiz, önce imtiyazlılar, 'ben' diyen zihniyet değil, önce millet diyen zihniyetle hareket edeceğiz. Gardiyan devlet anlayışı yerine milletin hizmetkarı olan garson devlet anlayışını hayata geçireceğiz." diye konuştu.

Liyakatlıları iş başına getireceklerini belirten Erbakan, "Üniversite kadrolarına eş, dost, iktidar torpiliyle gelen ne kadar insan varsa onları alanlarıyla ilgili sınava tabi tutacağız. Sınavdan geçemeyenleri üniversiteden göndereceğiz.

Bizim iktidarımızda dayısı olan değil, hakkı olan hizmet makamına oturacak. Eğitim sisteminde müfredat baştan aşağı yenilenecek, kaliteli nesiller yetiştiren kaliteli eğitim sistemi, kaliteli müfredat getirilecek." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin