Sivas
Giriş Tarihi : 11-10-2021 19:16

DEVA Partisi Sivas Merkez ilçe 1.Olağan Kongresi Yapıldı

DEVA Partisi Sivas Merkez İlçe kongresi büyük bir coşku ile yapıldı. Henüz kuruluşunun 1.5 yılını doldurmuşken Türkiye çapında 81 ilde teşkilatlanmasını tamamlayan Deva Partisi Sivas Merkez İlçe Kongresini İl binasında gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Sivas Merkez ilçe 1.Olağan Kongresi Yapıldı


Divan Başkanlığını Kurucu Üye İş İnsanı Tamer Çevik’in yaptığı kongrede, Merkez İlçe Başkanı Avukat Kazım Gökay Yılmaz yaptığı konuşmada;

“Sivas Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı Kuva-yi Milliye şehridir. Ancak Cumhuriyet kurulduktan sonra ne yazık ki bugüne dek hakkettiği değere ulaşamamıştır. Şehrimiz ticaret, sanayi , tarım, turizm ve bir çok sektörde ne yazık ki istenilen gelişmeyi sağlayamadığı için sürekli olarak göç veren bir şehir olmuştur. Bugüne kadarki tüm iktidarlar Sivas için istenilen gelişmeler açısından ilerleme sağlayamamıştır. Son 20 yılda da verilen sözler ne yazık ki tutulmamıştır. Deva İktidarında Sivas hakkettiği değeri alacaktır” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Serdar İnce ise Memleket sevgisinin fedakârlık gerektirdiğini, emek gerektirdiğini, bununla birlikte vefa gerektirdiğini belirtti. Sivas’ta doğup yaşayan bizler için hem şehrimize hem ülkemize vefa borcumuzu ödeme zamanı geldiğini belirti. İnşallah ülkede liyakat, eşitlik ve adalete dayalı bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini, refah düzeyi yüksek üretime önem veren umut dolu bir ülkenin gayreti içinde olacaklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Merkez İlçe Yönetimi şu şekilde oluştu.

Başkan Kazım Gökay YILMAZ

ASIL ÜYELER 

1 Abdulkadir ALTUNTAŞ 

2 Ahmet AYDIN

3 Alpcan İBİCEK 

4 Belkız Sakine DEMİR 

5 Cihan YURTSEVEN 

6 Davut YÜZÜAK 

7 Doruk AKARÇAY 7

8 Fatih YILDIZ 

9 Fevzi UÇAR 

10 Kadir ÖZDOĞAN 

11 Mehmet YAŞAR

12 Osman Çağrı TÜRKAY

13 Sinan AYDIN

14 Sinan SAKİN

15 Rabiye SARIOĞLU

16 Rüstem ÇOŞKUN

17 Şule KARAKAŞ

18 Taha Kutlu ÇEVİK

19 Yücel AYDIN

AdminAdmin