Gündem
Giriş Tarihi : 27-07-2021 14:55

‘Ben aşılandım’ rezaletinden sonra Turizm Bakanlığı'ndan yeni skandal

Kültür ve Turizm Bakanlığı, “Siz eğlenin, ben aşı oldum” sloganı ile turizm çalışanlarının ‘aşılıyım’ baskılı maske takacağına dair görüntüler içeren turizm tanıtım videosunu Mayıs ayında silmişti. Bakanlıktan yeni bir skandal daha geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın İstanbul için hazırladığı tanıtım filmi sosyal medyada tepkiyle karşılandı. "İstanbul böyle değil, insanları kandırmayın her yer mülteci dolu" diyen kullanıcılar bakanlığın hesabını topa tuttu. Bakanlık gelen yorumları gizlemek zorunda kaldı.

‘Ben aşılandım’ rezaletinden sonra Turizm Bakanlığı'ndan yeni skandal

Mayıs ayında  Turizm Bakanlığı, “Siz eğlenin, ben aşı oldum” sloganı ile turizm çalışanlarının ‘aşılıyım’ baskılı maske takacağına dair görüntüler içeren turizm tanıtım videosunu silmişti. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın İstanbul için hazırladığı tanıtım filmi sosyal medyada tepki çekti. "İstanbul böyle değil, insanları kandırmayın her yer mülteci dolu" diyen kullanıcılar bakanlığın hesabını topa tuttu, bakanlık cevapları gizlemek zorunda kaldı.

İşte o video:

 

 

 

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın İstanbul için hazırladığı tanıtım filmi sosyal medyada tepkiyle karşılandı. "İstanbul böyle değil, insanları kandırmayın her yer mülteci dolu" diyen kullanıcılar bakanlığın hesabını topa tuttu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları da bakanlık hesabının altında video ile alay etti. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda çoğu cevabın gizlendiği dikkat çekti.

İşte bakanlığın videoya yapılan yorumlardan gizlediklerinden bazıları:

 

"BEN AŞILANDIM" SKANDALI

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sosyal medya hesaplarından Mayıs ayında yayımladığı Türkiye’nin yaz sezonu tanıtım videosu gelen yoğun tepkiler üzerine yayından kaldırılmıştı.

Söz konusu videoda “Siz eğlenin, ben aşı oldum” sloganı ile turizm çalışanlarının “aşılıyım” baskılı maske takacağına dair görüntüler içeren tanıtımın paylaşımında ise “Temizlenmiş tatil köyleri ve aşılanmış personel! Biz buna turizm için çifte güvenlik diyoruz” ifadeleri yer aldı.

Bakanlığın tanıtım videosu başta muhalefet partilerinin temsilcileri olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bayramı da milletimize zehir etmeyi başardınız. Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda! Turizm sektörünün bu gelirlere ihtiyacı var. Arada sırada liyakatlı birileriyle çalışsanız çok iyi olurdu” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener ise “Pandemide sadece çile ve zorluk çektirdiğiniz bu aziz millete, şimdi de utanmadan bunu yaptınız” ifadesini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Deva Partisi lideri Ali Babacan da yaptığı paylaşımda, “Kendi vatandaşını bu kadar değersiz gören bir iktidarı hak etmiyoruz. Bu milleti aşısız bıraktılar. Turizm sektörü de dahil tüm ülkeyi batırdılar. Algı yönetimi için yine tweet sildiler ama video her yerde dolaşımda. Vatandaşını aşağılayarak, kandırarak ülke yönetilmez” mesajını paylaştı.

 

 

AdminAdmin