Gündem
Giriş Tarihi : 16-05-2021 17:09

Epsileli; Gelecek Partisi Oy Pusulasındaki Yerini Aldı!..

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi teşkilatlanma çalışmalarını neredeyse tamamlayarak ilk seçimlerde artık oy pusulasındaki yerini aldı. Bu kapsamda Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Yurdal Epsileli, Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesi Güney Beldesi'nde 6 Haziran 2021'de yapılacak ara seçimler nedeniyle Ramazan Bayramını orada geçirerek seçim çalışmalarında vatandaşlardan Gelecek Partisi adayı için oy istedi.

Epsileli; Gelecek Partisi Oy Pusulasındaki Yerini Aldı!..


Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Yurdal Epsileli Ramazan Bayramını Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesi Güney Beldesinde geçirerek Bayram Namazını da Güney Beldesinde kıldı ve seçim çalışmalarında vatandaşlardan Gelecek Partisi için oy istedi.

Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesi Güney Beldesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Epsileli; “Ara seçim de Gelecek Partisi oy pusulasında yerini aldı. Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesi Güney Beldesi’nde Haziran 2021’de yapılacak olan ara seçimde Gelecek Partisi için halkımızdan oy istedik hem de yapılacak olan ilk seçimlerde Gelecek Partisinin Türkiye’ye ne katacağını anlatmak için yola çıktık. Burada vatandaşlarımızla yaptığımız ziyaretler sırasında insanlarımızın hayat şartlarının giderek zorlaştığına ve içinde bu iktidarın çıkamayacağını anlattık. İktidar artık önü göremiyor. İktidar Partisi devletin tüm imkânlarını şimdiye kadar kulandı ve bitirdi. Artık yeni ve tüm Türkiye’yi kucaklayacak bir yönetim anlayışı içine girmeliyiz. Siyaset yaparken yandaşı zengin etmek yerini ekmeğini halkla adilce paylaşan bir anlayışla 84 milyonu kucaklamaya çalışıyoruz.

Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesi Güney Beldesi'nde yaptığımız seçim çalışmaları gösteriyor ki halkımız mevcut iktidardan sıkılmış ve sorunlara çözüm üretemez hale getirdiğini anlıyoruz.

Hem Bayramlaşma için Güney Beldesine geldik hem de seçim çalışmalarında bulunduk ve mevcut iktidarın bu işin içinden çıkamayacağını Güney Beldesindeki vatandaşlarımıza anlatmış olduk. Ayrıca halkımızın derdini dinleyerek onlara dertlerini nasıl çözeceğimizi anlattık.

Yapılacak olan ilk seçime tüm teşkilatlarımız ve bizler hazırız. Çalışmalarımıza yarın seçim olacak gibi devam ediyoruz.

Milletimiz için Gelecek umudu tüm ülkemizi kuşattı, Güzel Günler GELECEK” dedi.

AdminAdmin