Gündem
Giriş Tarihi : 14-05-2021 19:05

Alaattin Çakıcı açıklama yaptı...

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Twitter hesabından açıklama yaparak, kendisi üzerinden iddialarla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yıpratıldığını savundu. Çakıcı af çıkmasa bile 8 ay sonra tahliye olacağını belirtti. Çakıcı, "Devletimiz zamanı geldiğinde her türlü yasadışı pisliğe bulaşmış olanları ayık olduğu yere kapatıp, devlet kurumları içinde bu insanlarla iş birliği yapanlardan bağırsaklarını temizleyecektir" dedi.

Alaattin Çakıcı açıklama yaptı...

Çakıcı'nın sosyal medyadan paylaştığı açık mektuplar şöyle:

"8 Şubat tarihinden itibaren ülke gündemiyle ilgili ne bir yorum yaptım ne de bir yazı yazdım. Tahliye olduğumdan bugüne kadar muhalefet devletimize her türlü zarar vermek isteyen üst akıl ve yerli işbirlikçileri özel bir af ile bırakıldığını medyada oturumlarda ve sosyal medyada gündeme getirerek sayın Devlet Bahçeli'yi sürekli yıpratmak istemektedirler.

Ben ömrümün 27 senesini hapishanede geçirdim. Af çıkmasa bile 8 ay sonra tahliye olacaktım. Benim varlığımdan dolayı rahatsız olan muhalefet ve dış güçler rahatsız edip benim üzerimden SAYIN Bahçeli'yi devletimizin başı olan sayın devlet başkanımızı sürekli yıpratmaktadırlar. Af yasasından önce devam eden mahkemelerim var. Özgürlüğü onursuz yaşayacaksam eğer her gün gündeme getirenlere şunu söylüyorum. Devam eden mahkemelerimi hızlandırın. Ömrümde cezaevlerinde hep şerefimle yattım.

Asla ömrümde kimseye boyun eğmedim. Tabi ki haklı olduğum konularda. Devlet düşmanları devletin ve cumhur ittifakının düşmanları sizlere sesleniyorum. Sizlerin de yargıda insanları var.. Mahkemelerimi hızlandırın. Tekrar hapishaneye düşmek benim için şereftir. O mafya dediğiniz adamı araştırın. Ömrümde kaçakçılığın hiçbir türüne elimi sürmedim. Devlete ait herhangi bir hazine arazisinin çöpünü almadım. Bir garibe yaşadığım sürece hiçbir zararım dokunmadı. Daha evvel de beyan ettiğim gibi bir müddet demir ticareti yaptım. Otel kumarhanesi işlettim Geçmişte devleti soyan hırsızları soyup onu da herkesle paylaştım"

 

AdminAdmin