Sivas
Giriş Tarihi : 29-12-2020 20:15

Coşkun: “Umuyorum ki, artık son dönemini yaşayan akp’nin, bu yılda diğer 18 yılda yaptığı yanlışları tekrarlamaz ve hatalarından döner”

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Yılmaz coşkun yayınladığı yılbaşı mesajında, “ülkemizde ve dünyada yaşayan tüm insanların yeni yılını kutluyor, 2021’in sağlık, huzur ve bolluk içinde geçireceğimiz bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Coşkun: “Umuyorum ki, artık son dönemini yaşayan akp’nin, bu yılda diğer 18 yılda yaptığı yanlışları tekrarlamaz ve hatalarından döner”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun Yayınladığı Yılbaşı mesajında, 

2020 Yılını Maalesef Çok Güzel Yaşanmışlıklarla Geride Bırakmıyoruz.  Geride Bıraktığımız Yılda Çok Acılar Çekildi, Salgın Nedeniyle Bir Çok Canımızı Değerlerimizi Sevdiklerimizi Maalesef Kaybettik. Ülkemizde Krizler Ve Demokrasi Dışı Uygulamalar Tüm Vatandaşlarımızın Huzurunu Kaçırdı. 2020 Yılı Hukuktan Uzaklaşıldığı, Baskıların Arttığı, Esnafımızın, Emeklinin, İşçinin, Memurun Darboğaza Girdiği  İşsizliğin Hat Safhaya Ulaştığı Bir Yıl Oldu

 

Güzel Ülkemize Bunları Reva Görenler Hepimizin Malumu. Şimdi Geride Bıraktığımız Yılın Üzücü Olaylarından Söz Etmektense. Yeni Yılın Getireceği Yeni Sevinçler Ve Umutlardan Söz Etme Zamanı. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Olarak, Milletimizin Bugünlerden Çok Daha İyi Şartlarda Yaşamayı Hak Ettiğini Biliyoruz. Tüm Mücadelemiz Halkımızın Ve Cumhuriyetimizin Hak Ettiği Seviyeye Ulaşması İçin. Bu Vatan Toprağında Yaşayan Her İnsanımızın Huzurla Uyuduğunu, Her Çocuğumuzun Yüzünün Güldüğünü Görünceye Kadar Bu Mücadeleden Vazgeçmeyeceğiz.

 

2021’in Daha İyi Bir Yıl Olması İçin Cumhuriyet Halk Partisi  Halkın, Demokrasinin Ve Adaletin Yanında Durmaya Devam Edecektir.

 

Yeni Gelen Yılda Umuyorum Ki, Artık Son Dönemini Yaşayan AKP’nin, Bu Yılda Diğer 18 Yılda Yaptığı Yanlışları Tekrarlamaz Ve Hatalarından Döner. Unutulmamalıdır Ki, Bu Ülkeyi Bizler İçin Kurtaran Ve Kuran Mustafa Kemal Atatürk Ve Silah Arkadaşları, Bu Vatanı Kimsenin Kendi Çıkarları Uğruna Kullanması, Halka Zulüm Etmesi Ve Ülkenin Kaynaklarını Heba Etmesi İçin Kurtarmadılar.

 

2021’in Çocuklarımızın Sevinç Çığlıklarının Yükseldiği, Gençlerimizin Bilimin Işığında Eğitim Aldığı Ve İşsiz Kalmadığı, Erkek Egemen Şiddetine Boyun Eğmeyen Kadınların Ve Akla, Vicdana, Ahlaka Sığmayan Dayatmaları Reddeden Gençlerin Demokratik Taleplerinin Yükseldiği; Hak, Hukuk Ve Adalet Uğruna Verdiğimiz Mücadelenin Kökleştiği, Liyakate Dayalı İstihdam Politikasını, Şeffaflığı, Kuvvetler Ayrılığını, Parlamenter Demokrasiyi Savunanların,  Toplumun Her Kesiminin Özgürce Kendilerini İfade Edebildikleri, Çalışanlarımızın Kandırılmadığı Ve Emeklerinin Karşılığını Tam Olarak Aldığı, Savaştan, Yoksulluktan Ve Yolsuzluktan Uzak, Sağlıklı Günlerin Olduğu, Martın Sonu Bahar Ve Herşey Çok Güzel Olacak Sloganı İle Yola Çıktığımız Yolun Yakın Zamanda İktidar İle Taçlandırılması, Yaşadığımız Tüm Acıların Geride Bıraktığımız Yılda Kalması Dileğiyle, Başta  İlimiz Sivas’ta, Ülkemizde Ve Dünyada  Yaşayan Tüm İnsanların Yeni Yılını Kutluyor, 2021’in Sağlık, Huzur Ve Bolluk İçinde Geçireceğimiz Bir Yıl Olmasını Diliyorum dedi.

AdminAdmin