Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 03-02-2011 03:18

ADANALI BAŞKANIN ZİYARETLERİ !...

Delegelerin hür iradesi yerine genel merkez ataması ile koltuğa oturmakta bir sakınca görmeyen Sivas Kızılay’ının Adanalı Başkanı Ömer Cevit,

ADANALI BAŞKANIN ZİYARETLERİ !...

Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü ziyaret ederek destek beklediklerini söyledi. Cevit, beraberinde atanmış yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önce Vali Ali Kolat’ı ziyaret etti. “Bu değişikliğin güzel bir açılım olacağına inanıyoruz” diyen Kızılay Sivas Şubesinin Adanalı Başkanı Ömer Cevit, çalışmalarının hızlı bir şekilde süreceğini söyledi. Vali Ali Kolat’ta Kızılay’ın kara gün dostu olduğunu belirterek, ilimizde bulunan afet deposunun bölge deposu haline dönüşmesini beklediklerini söyledi.

Adanalı başkan ve ekibinin sonraki durağı Belediye Başkanı Doğan Ürgüp oldu. Cevit, Ürgüp’ten destek beklediklerini söyledi. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’te Kızılay’ın çok önemli bir kuruluş olduğunu belirtti ve iyi niyetli her çalışmanın destekçisi olacağını söyledi.

Kızılay Genel Merkezi tarafından delegelerin iradeleri yok sayılarak Sivas Şubesine listeyle atama yapılması AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru tarafından da eleştirildi.

Kuru, atanmış yönetimler yerine seçilmişlerin yönetiminin tercih edilmesi gerektiğini hatırlattı. Kızılay Sivas Şubesine atanan kişilerin bir an önce seçime gitmesinin gerekliliğini söyleyen Kuru “Sivil Toplum Kuruluşları kendi iradeleri ile yönetilmelidir.” dedi.

Siyasetin sivil toplum örgütlerine müdahil olmaması gerektiğini de söyleyen AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru “Herkes kendi işini yapmalı” dedi.

 

TV58

AdminAdmin