Politika
Giriş Tarihi : 16-03-2019 02:53

Muharrem İnce: “Erdoğan’ın yaptığı 3. köprüden beleş geçin de göreyim”

CHP’li Muharrem İnce, AKP’li İsmet Yılmaz’ın yaptığı “Oyunu AKP’ye veren cennete gider” sözleri ile ilgili “Sırat köprüsünden geçme garantisi veriyor. O zaman ben diyorum ki; Erdoğan'ın yaptığı 3. köprüden beleş geçin de göreyim sizi" ifadelerini kullandı Kaynak Yeniçağ: Muharrem İnce: “Erdoğan’ın yaptığı 3. köprüden beleş geçin de göreyim”

Muharrem İnce: “Erdoğan’ın yaptığı 3. köprüden beleş geçin de göreyim”

CHP’li Muharrem İnce, Çekmeköy'de yaptığı konuşmada AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'ın “Oyunu AKP’ye ver cennete git” sözlerine tepki gösterdi.

Muharrem Muharrem İnce, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Oyunu diyor AKP'ye ver ruzi mahşerde (kıyamet günü) beraat belgesi yanında gelsin" diyor. Yani cennete giderken sırat köprüsünden geçeceksin.

Sırat köprüsünden geçme garantisi veriyor. O zaman ben diyorum ki; Erdoğan'ın yaptığı 3. köprüden beleş geçin de göreyim sizi"

AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, partisinin Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin'e oy isterken şu ilginç ifadeleri kullanmıştı: “Hilmi Bilgin’e desteğinizi bekliyorum. Hilmi Bilgin'e vereceğiniz destek, ruzi mahşerde (kıyamet günü) beraat belgeniz (kurtuluş) olacak."

AdminAdmin