Gündem
Giriş Tarihi : 27-12-2018 17:20

Fatih Portakal: Bilmiyorlar mı ceza verdikçe izlenirliğimizin arttığını?

Fatih Portakal RTÜK'ün verdiği cezalar ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Portakal, "Bilmiyorlar mı, hedefe koydukça, ceza verdikçe izlenirliğimizin arttığını" ifadelerini kullandı. Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk de cezalara tepki göstererek Biz haberciyiz. İşimiz haberi korkmadan vermek ve de sorgulamak" ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal: Bilmiyorlar mı ceza verdikçe izlenirliğimizin arttığını?

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Fatih Portakal'ın Fransa'da hükümeti protesto eden 'Sarı Yelekler' eylemleriyle alakalı sözleri sebebiyle Fox Ana Haber bültenine 3 kez, Fox TV'ye de Kasım ayı reklam gelirlerinin yüzde 3'ü oranında para cezası uygulamıştı.

Konuyla alakalı resmi Twitter hesabından açıklamada buluna Fatih Portakal, "Sözlere başka anlamlar yükledikçe, Fox Haber'e yasak koydukça daha fazla insanın evinde izleniyor, bense her akşam bir fazla yurttaşa dokunuyorum. Günlük reyting ölçümleri bunu gösteriyor. Ama… Bilmiyorlar mı, hedefe koydukça, ceza verdikçe izlenirliğimizin arttığını!" dedi.

 

 

 
 
 
 

Sözlere başka anlamlar yükledikçe, @FOXhaber’e yasak koydukça daha fazla insanın evinde izleniyor, bense her akşam bir fazla yurttaşa dokunuyorum. Günlük reyting ölçümleri bunu gösteriyor. Ama... Bilmiyorlar mı, hedefe koydukça, ceza verdikçe izlenirliğimizin arttığını!

 

 

FOX GENEL YAYIN YÖNETMENİ ŞENTÜRK: İŞİMİZ HABERİ KORKMADAN VERMEK

RTÜK'ün Fox Haber'e yönelik cezasına ilişkin kanalın Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk de Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Şentürk, "Biz haberciyiz… İşimiz haberi saklamadan, eğmeden, bükmeden, korkmadan vermek ve de sorgulamak, şimdiye kadar bunu yaptık bundan sonra da bunu yapacağız" dedi.

 

 

 
 
 
 

Biz haberciyiz...İşimiz haberi saklamadan,eğmeden,bükmeden,korkmadan vermek ve de sorgulamak,şimdiye kadar bunu yaptık bundan sonra da bunu yapacağız...

 

 

Fox Ana Haber Bülteni Suncusu Fatih Portakal, Fransa'da gerçekleşen 'Sarı Yelekler' eylemlerini yorumlayarak "Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz?" ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, "Birileri çıkmış, portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir. Sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini bilmezsen haddini bu millet patlatır enseni. Sokağa mı çağırıyorsun, işte buyur" diyerek Fatih Portakal'a tepki göstermişti.

AdminAdmin