Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 19-11-2015 00:18

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 43 PERSONEL ALIMI

Cumhuriyet Üniversitesi hastanesinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli Personel Alımı yapılacaktır. KPSS girmiş olmak yeterli…

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 43 PERSONEL ALIMI

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğünce yayınlanan ilana göre üniversitenin sağlık uygulama ve araştırma hastanesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. Maddesinin B fıkrası hükümlerince 43 sağlık personeli alacağını duyurdu.

2015 KPSS puanı esas alınarak yapılacak alımda üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren hemşirelik bölümünden mezun olan 41 hemşire, iki yıllık önlisans Odyometri mezunu 1 odyometrist ve Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans Programlarının birinden mezun olan ESWL (taş kırma) sertifikasına sahip olan 1 radyoloji teknikeri alımı yapılacaktır.

19 Kasım – 3 Aralık 2015 tarihleri arasında 2014 KPSS sınavına girmiş, daha önce 4/B’li olarak görev yapmış olup istifasının üzerinden 1 yıl geçmiş olanlardan, hemşireler için 35 yaşından büyük olmayan adaylar başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Cumhuriyet Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, Fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) gün içerisinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilân edilecektir.


AdminAdmin