Sivas
Giriş Tarihi : 04-03-2015 03:23

ÜNSAL: “BEŞTE BEŞ DOĞRU”

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal dün yaptığı açıklama ile Sivas’ta yapılan Ak Parti Aday Adayı temayül sonuçlarını açıklamıştı.

ÜNSAL: “BEŞTE BEŞ DOĞRU”

Başkan Fikret Ünsal bugün yaptığı açıklamada ise “BEŞTE BEŞ DOĞRU diyerek yeni bir açıklama yaptı.

İşte Başkan Fikret Ünsal’ın o yeni açıklaması:

“Ak Parti Milletvekili aday adayı Temayül Yoklamasında ilk 5'e girenleri Alfabetik sıraya göre açıklamıştım. Bu açıklamam üzerine 3-4 aday adayından fevri bulduğum tepki aldım. Saat 15.00 itibarıyla Genel Merkez'den beklediğimiz haberi aldık ve beşte beş doğru çıktık. Sıralamayıda yine teyid ettirdiğimiz halde uygun olmayacağı kanaatinde olduğum için sizlerle paylaşamayacağım. 

Bu arada Dün bana ulaşarak, " Başkanım senin bilgilerin doğrudur!" deme medeni cesaretini gösteren Kadın aday adaylarından Semiha Ekinci Kardeşime teşekkür ediyorum. Beni neredeyse yalancılıkla suçlamakla kalmayıp, iftira kampanyasına tabi tutmak isteyenleri de Cenab-ı Allah'a havale ediyorum. Çünkü ben o bilgileri 5 kişiden hiç ama hiç biriyle görüşecek kadar acemi Gazeteci olmadığım için Kamuoyuna açıklayarak, Gazetecilik görevimi yerine getirmiştim.   
7 Nisan'da netleşecek olan tüm partilerimizin Milletvekili aday listelerinin Ülkemize ve Sivasımıza hayırlı olması dileklerimle...” dedi.

AdminAdmin