Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 28-07-2017 06:53

ÂLİM YILDIZ YÖNETİMİ ALEV ORHAN’I ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Mİ ALIYOR?

Yaklaşık 7 yıl önce eski rektörlerden İlyas Dökmetaş döneminde yüksek lisansa alınan 3 öğretim üyesinin yakınlarından bazılarının Rektör Alim Yıldız yönetimindeki Sivas Cumhuriyet Üniversitesine öğretim elemanı olarak alınacağı geçtiğimiz günlerde öne sürülmüştü.

ÂLİM YILDIZ YÖNETİMİ ALEV ORHAN’I ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Mİ ALIYOR?

Öncellikle geçtiğimiz günkü haberi tekrar hatırlayalım:

http://www.egemengazetesi.com/haber/13510/universite-yonetimi-kim-ve-kimleri-ogretim-elemani-olarak-alacak.html

Dün ise, Cumhuriyet üniversitesine alınması muhtemel olan Öğretim elemanlarının ön değerlendirmeleri sonuçları yayınlandı.

Bu ön değerlendirme sonucunda görüldüğü üzere, Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu alınacak öğretim görevlisi kadrosuna 7 yıl önce İlyas Dökmetaş yönetimi zamanında yüksek lisansa   alınan şuanda Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı alan Yrd.Doç.Dr. Ahmet Turan Orhan'ın eşi Alev Orhan’ın 2. sırada yer aldığı ve sınava girebilecekler arasında bulunduğu görülmektedir.

Araştırmamıza göre Alev Orhan’ın başka bir kamu kurumunda memur olarak çalıştığı ve kadrolu bir işinin olduğu iddia edilmektedir.

11 yıldır kesintisiz yayın yapan ve Cumhuriyet Üniversitesi haberleri ile marka olmuş, kendini her türlü ispatlamış, ulusal ve uluslararası tanınırlığı bulunan gazetemiz ve kadroları 1 yılı aşkın bir süredir rantlarını ve koltuklarını kayıp etmekten korkan bazı Kripto FETÖ/PDY’li çevreler tarafından haberimizi engelleme girişimleri, çabaları, istihbaratımızı zayıflatma noktasında çevirdikleri türlü filmler, ürettikleri senaryolar yüce devletimizin çeşitli organları tarafından engellenmiş ve engellenmeye devam edilmektedir. Bizde bilindiği üzere, Egemen Gazetesi Ailesi ve İnternet Gazeteciler olarak öncellikle Devletimizin Bekası, Yüce Türk Milletinin Varlığı ve Birliği için hiç bir çıkar ve menfaat gözetmeden hükümet ve siyasi iradenin yanındayız.

Gazetemiz eski yönetimi yaklaşık 7 yıl önce ekte yer alan haberi kamuoyunun bilgisine sunmuştu.

O haberi tekrar verelim

DERVİŞOĞLU’nun Rektörü ve Yönetimini çileden çıkartan icraatları!

http://www.egemengazetesi.com/haber/251/dervisoglunun-rektoru-ve-yonetimini-cileden-cikartan-icraatlari.html

Geçtiğimiz günlerde bu konuyu İnternet Gazeteciler olarak Olimpiyat maskotu olan Çakır'a sormuştu.. Belki bir tahmini vardır demiştik! Çakır’da sadece bize "genç gazeteci senin gözlerinden ATEŞ fışkırıyor. Yanıyorsun gerçi bugünlerde hava sıcak ALEV gibi olmuşsun, buraya kadar geldiğine göre geleceğin parlak, doğru yoldasınız"  cevabını vermişti.  Olimpiyat maskotu Çakır mutlaka her duyarlı vatandaş gibi duyduğunu, gördüğünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aktarıyordur diye düşünmüştük. Aybaşı itibariyle kimin tahmini veya ön görüşü, istihbaratımızın doğru olup olmadığını hep birlikte göreceğiz.

AdminAdmin