https://www.egemengazetesi.com/files/uploads/user/80952304a2.png
Kürsat TECEL

OY DEĞİL SOY ÖNEMLİ SOY!

26-04-2022 01:49

OY, OY, OY, OYYYYYYYYY!

Taraf olmazsanız bertaraf olursunuz!

—Neye taraf olmazsak?
—Referandum da “Evet” vereceğinizi açıklamazsanız!

—Bu aslında demokratlar ile darbecilerin yarışıdır. Demokrasi mücadelesidir!

Tehditlere boyun eğerek, korkarak sandık başına gideceğiz ve daha fazla demokrasi adına, özgür irademizle değil, tehditlere boyun eğerek oy kullanacağız, kullandığımız oyun rengi “Evet” ise daha fazla demokrat olmuş olacağız… Aynen 12 Eylül 1982 de olduğu gibi… Neye karşıyız? 12 Eylül Anayasasına!

Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı bir kitap yazdı, “Haliçte Yaşayan Simonlar, Dün Cemaat Bu Gün Devlet”, Eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı da olan Sayın Avcı kitabında; cemaat devlet ilişkisini gözler önüne serdi. Hanefi Avcı, Susurluk olayında yaptığı açıklamalar ile tanınıyor ve malum medya tarafından sürekli konuşturulan birisiydi, ta ki bu kitap yayınlanana kadar. Jet hızı ile birde soruşturma açtılar hakkında. Cemaat bu dinleme ve tuzak operasyonlar ile Türkiye’yi daha demokrat kılmak için uğraşırken “ HAYIR” cılar darbeci ve statükocudur! Cemaat ve onun direktifi ile ülke yönetenler “EVET” çi ve daha demokrattırlar.

PKK ve onun sözde lideri ile dört günde dört defa görüşüldü ve anlaşma sağlandı.
“tek taraflı ateşkes” kararının Devlet ile Öcalan arasında sağlanan temaslar sonucu alındığını ileri sürdü. Karayılan, “Talep üzerine önderliğimiz yeniden devreye girip hareketimize mesaj gönderdi” dedi. ( 18 Ağus. 2010 Hürriyet)

Devleti yönetenler PKK ile anlaştı diyenler yalancı, iftiracı, namussuz ama PKK ile anlaşanlar masum ve temiz. Hayır diyenler yalancı, iftiracı darbeci, Evet diyenler dürüst, samimi ve demokrat!

—Oy değil, soy Önemli soy…
—Oy, Oy, Oy Oyyyyyyyy!…

Bu meseleyi soy’a dayandırarak siyaset yaparsanız herhalde en fazla zararlı çıkacak olan köyünün adı “PETONYA” olandır.

“Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat” diyenler “Cemaziyyel Evvelinde” faşist, kafatasçı, ırkçı, da “Oy değil Soy önemli Soyyyy” diyenler, Ülkeyi yetmiş iki buçuk Millete ayıranlar “EVET’çi, demokrat ve özgürlükçü dür.

İdam edilen Ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun mektubunu okurken ağlayanlar! 12 Eylül’den hesap soran demokrattır, aynı zamanda; 1977 de Ülkücü Hüseyin UÇAR’ ı öldürmekten hükümlü Mahmut Esat Güven’i Milletvekili yapanlar da demokrat ve 12 Eylülden hesap sormaktadır. Ülkücü katillerini Milletvekili yapanlar, Ülkücülerden daha fazla 12 Eylül düşmanıdır.

Katiller “EVET” çi, demokrasi ve özgürlük sevdalısı, maktuller “Hayır”cı ve darbecidir!

Siyasi hayatı boyunca en ufak bir çıkar ilişkisine göz yummamış ve içinde olmamış siyasetçiler dürüst değilken, her attığı adımın “Yüce Divan” da bir karşılığı bulunan siyasetçiler dürüsttür.

“Doğmaya gayret et doğmaya bebek/ sonra geç kalırsın yağmaya bebek” diye dizeler yazan şair, Bebekten önce koşmaktadır yağmaya, dürüst ve demokrattır, yağma ile işi olmayanlar darbeci ve demokrasi düşmanıdır.

Tehditle oy almaya çalışanlar, medyanın büyük çoğunluğunu kendine bağlayanlar demokrat, elinde adam akıllı bir medya gücü bile olmadan siyaset yapanlar Özgürlük istemeyen darbecilerdir.

Güya Darbe yapacak olanlar “Topu, Tüfeği Olanlar” dışarı da gezerken, gazeteciler darbe girişiminden tutukludur.

Polis-Polisi, Savcı-Savcıyı, Hâkim-Hâkimi, Polis- Askeri; komplolar ile tuzağa düşürürken, sevinenler demokrat! Üzülenleler demokrasi düşmanıdır!

Türkiye’nin yeni demokrasi mücadelesi budur, işte bu yüzden sonucun kesinlikle HAYIRLI olması herkesin hayrınadır.

Mümkünse, mübarek ayda, ölüler huzur içinde yatsın, siyasete fazla karışmasın, ABD de yaşayanlar gelsin HAYIR işlesin.

HAYIRLI RAMAZANLAR…

 

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI Hata bizim, günah bizim, suç bizim.. Korona virüs en çok cahilleri öldürüyor? MÜMTAZER TÜRKÖNE’YE GÜLELİM Mİ AĞLAYALIM MI? Kılıçdaroğlu'nu yakalım! MERAL AKŞENER VE “İYİ PARTİ ÇÖKÜŞ DESTANI” NIN SEBEPLERİ! MERAL AKŞENER'İN PARTİSİ BAŞARILI OLABİLİR Mİ? CUMHURBAŞKANI ÖLDÜRÜLSEYDİ ÜLKEYİ DEVLET BAHÇELİ YÖNETECEKTİ! EGEMEN GAZETESİ VE PARALELCİLİK! BİZE NE BİRİLERİNİN VEKİLLİK HAYALLERİNDEN-2! ORTADOĞU’NUN ÇIRAK AKTÖRÜ;TÜRKİYE! TÜRK SORUNU VE TÜRK MİLLETİNİN KÜRT MİLLİYETİNDEN ÜSTÜNLÜĞÜ! ŞİVANPERVERİN MEVLANA OLDUĞU YERDE APO PEYGAMBER OLUR! 19.00 - GAZZE: ON DAKİKA- 19.12- BEŞ ŞEHİT: BİR DAKİKA! GÖZÜN AYDIN EY MİLLET! BÖLÜNÜYORUZ… ABDULLAH ÖCALAN’DA MI GİZLİ TANIK? VUR PENÇE-İ ÂLÎ'DEKİ ŞEMŞÎR AŞKINA! (CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN!) İKİ ŞEHİT BİR ADEM YAVUZ! KARA GÜNÜN ARDINDAN! BENİ ANLAYAN ŞEMDİN SAKIK'A BENDEN SELAM OLSUN DEVLET BABA DUY BİZİ! ÖTÜKEN OPERASYONU MUHSİN YAZICIOĞLU SUİKASTİ İLE BAŞLADI FETHULLAH GÜLEN CEMAATİ NEYİ BAŞARDI? TASVİYE EDİLMEK İSTENEN MHP DEĞİL TÜRKİYE’DİR… SİVAS’IN SEÇİMİ-YETENEKSİZ VEKİLE KIRMIZI KART! ÜLKÜCÜLÜK VATANSEVERLERİN ORTAK ADIDIR Ülkücülüğün Adresi Neresidir? ALEVİ Mİ SİN, SÜNNİ Mİ? BU KİMİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIR YUSUFİYELİ KARDEŞİM? DEVELET BAHÇELİNİN ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALANLARI TARİH AFFETMEYECEKTİR. İYİ MÜSLÜMAN OLMAK VE HANEFİ AVCI OLAYI! TERÖRLE MÜCADELEDEN MÜZAKEREYE GEÇİŞ… HALK OYLAMASININ KISA BİR DEĞERLENDİRMESİ