Gündem
Giriş Tarihi : 14-07-2014 15:19

RÜYA SEYHAN AKÇAM DÜNYAYI FETHETTİ

BALKAN HABER AJANSI ve Egemen Gazetesi Ekonomi Haberleri Direktörü Rüya Seyhan Akçam, Uluslararası Ekonomi Haebr Yöneticileri ve Ekonomist Haberciler Örgütü yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

RÜYA SEYHAN AKÇAM DÜNYAYI FETHETTİ

Merkezi Londra'da yer alan ve İngiltere'nin dışında, Almanya, Fransa, ABD, Çin, Brezilya, Japonya ve Güney Afrika Cumhuriyeti'nde ofisleri bulunan Uluslararası Ekonomi Haebr Yöneticileri ve Ekonomist Haberciler Örgütü, bu yolla 2014 yılının sonbaharında, Türkiye'de de ofis açacak ve BALKAN HABER AJANSI ve Egemen Gazetesi Ekonomi Haberleri Direktörü Rüya Seyhan Akçam, Uluslararası Ekonomi Haebr Yöneticileri ve Ekonomist Haberciler Örgütü Türkiye Temsilciliği görevini de üstlenmiş olacak. Rüya Seyhan Akçam, Uluslararası Ekonomi Haebr Yöneticileri ve Ekonomist Haberciler Örgütü Türkiye Temsilciliği üyelikleri için tek yetkili olacak ve gerek gördüğü takdirde, temsilcilik kadrosunu geliştirebilecek, ancak örgüte karşı tek sorumlu kendisi olacak. 

Konu ile ilgili olarak ilk duygularını satırlarımıza aktaran BALKAN HABER AJANSI ve Egemen Gazetesi Ekonomi Haberleri Direktörü Rüya Seyhan Akçam, hedefinin dah abüykü uluslararası örgütler olduğunu da vurgulayarak, 'Çok mükemmel bir ekip ruhu var. Bu ekip ruhunu, Tuana Aymula Safirkaptanoğlu'na borçluyuz ve bu ekip sayesinde daha BALKAN HABER AJANSI ve Egemen Gazetesi Ekonomi Haberleri Direktörü olmamın üstünden ir ay bile geçmeden, beni bu örgüte kabul ettiler. Üstelik teklif onlardan geldi. Eminim, BALKAN HABER AJANSI ve Egemen Gazetesi, çok dah iyi yerlerde olacaktır' şeklinde konuştu. 

AdminAdmin