Magazin
Giriş Tarihi : 04-07-2014 06:38

DÜNYA’NIN MUTFAĞI ÇAMLICA’DA EMRİNİZDE…

Lezzet, konfor ve eğlencenin buluştuğu yeni mekânınız: Merdiven

DÜNYA’NIN MUTFAĞI ÇAMLICA’DA EMRİNİZDE…

HABER : AYDAN ALKAP

Anadolu yakasının en keyifli buluşma noktası Merdiven, hizmete açıldı. Stil, kalite ve eğlence dolu mekân, zengin mönü, sinema ve nargile keyfini bir arada sunuyor. Yöresel lezzetlerden,  dünya mutfağına kadar damak tadına uygun tüm seçenekleri bir araya getiren Merdiven, canlı dekoru, ebeveynlerin masadan kalkmadan çocuklarını izleyebilecekleri oyun alanları ve huzur dolu bahçesiyle dikkat çekiyor. Mönüdeki her tadıyla iddiasını ortaya koyan,  özel sunum konseptiyle benzersiz bir deneyim yaşatan Merdiven Çamlıca'daki yeni adresiniz olacak.

Şehir içinde enfes bir yemek keyfi yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez adresi Merdiven, Çamlıca’da hizmete vermeye başladı. Şık dekoru, kalitesi ve özenli servisi ile dikkat çeken Merdiven’in açılışı, iş ve sanat camiasını geniş katılımı ile gerçekleştirildi. Show Dünyasının renkli ismi Okan Karacan tarafından gerçekleştirilen  “Özel Tatlar Gösterisi”  açılışta yoğun ilgi gördü. Okan Karacan ve Dünya genelinde çeşitli yarışmalarda 40’a yakın ödül ve kupanın sahibi Monin Ortadoğu Miksoloji – İçecek Uzmanı Aykut Üner davetliler için güne özel hazırlanan lezzet toplarını misafirlere ikram etti.

 

Dünya mutfağı üzerine zengin bir alternatife sahip olan Merdiven, etkileyici ortamı ve konforu kadar iddialı menüleriyle, ailesiyle kaliteli bir ortamda yemek yemek ve eğlenmek isteyenlerin vazgeçemeyecekleri bir mekân. Hafta sonları için zengin brunch menüsü de bulunan restoran ziyaretçilerine lüksü ve rahatlığı bir arada sunuyor. Mekan, birbirinden lezzetli yemekleri, tatlıları, huzur dolu bahçesiyle ve eğlence garantisi veren sinema keyfi ile konuklarını ağırlamaya başladı.

 

Hem siz, hem de çocuklarınız için en ideal ortam…

 

Çocuklu aileler, yemek mekânı seçerken onların huzur içinde eğlenebilecekleri ve kendilerini rahat hissedebilecekleri yerleri tercih ediyorlar. Mekân seçiminde en çok dikkat edilen bu kriteri de göz önünde bulunduran Merdiven, çocuklu ailelerin de rahatça gidebileceği bir mekân olma özelliğine sahip. Ebeveynler, akıllı telefonlara entegre edilen bir sistemle yemek yerken veya sohbet ederken çocuklarının, kendileri için özel ayrılmış alanlarda eğitmenler ile birlikte neler yaptıklarını kontrol edebiliyorlar. Böylece gönül rahatlığı içinde, masadan hiç kalkmadan ve yemekleri bölünmeden keyifli dakikalar geçirebiliyorlar.

 Sıcak bahçe atmosferinde ve renkli karakterler eşliğinde sinema keyfi

 Merdiven’i farklı kılan en önemli özelliklerden biri, bahçe kısmında yazlık sinema konsepti uygulanması. Mekanda tematik günlerde, film seçeneğine göre süsleme ve düzenlemeler de yapılıyor. Örneğin eski Türk filmlerinin gösterileceği günlerde pamuk şekerci, mısırcı, kestaneci ve macuncu gibi farklı karakterlerle gösterimdeki film destekleniyor. Sinema günlerinde hem Merdiven’deki baş döndüren lezzetleri tadabilir, hem de sevdiklerinizle unutulmayacak filmlerin keyfini sürebilirsiniz. Yemek konusundaki iddiasını, tatlılarında da sürdüren Merdiven, zengin çeşitleriyle göz dolduruyor.

Padişah tatlısı ile kendinizi şımartabilir, özel meyve kokteylleri ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz!

Pepper Steak, Izgara Somon, Baharatlı Bonfile, Dana Shnitzel, Seçmeli Soslu Bonfile ve Antirikot, Ballı Mahmudiye,  Pizza Fungi, California Steak Sandviç Merdiven’de mutlaka denenmesi gereken lezzetlerden. Merdiven’de öğle yemeklerinde zamanla yarışanlar için de lezzetli seçenekler mevcut. “Acelem Var Tabağı”, “Aceleci ve Tatlı” gibi farklı lezzetler ile konuklarını ağırlayan Merdiven, dünya mutfağından alternatiflere ek olarak misafirlerine geleneksel Türk mutfağının en leziz yemeklerini de sunuyor. Merdiven, kahve ve çaylarla birlikte,  yanında tercih edebileceğiniz Burger ve Wrapler, soğuk ve sıcak sandviçler, taze salatalar, tost çeşitleri, tiramisu, profiterol ile iş çıkışı buluşmalarına tat katarken, gün içinde yoğun çalışma temposundan uzaklaşıp dinlenmek için de harika bir tercih. Tarifi bir sır gibi gizlenen Padişah tatlısı Helva Hakani, Magnolya, Triliçe ve Churros ise Merdiven’in en favori tatlısı.

Damak tadı ve görsel şölen bir arada!

Taze mevsim meyveleri ile yapılan detoks kokteylleri ise günün yorgunluğunu atmak için ideal. Misafirlerini şımartmak için her detayı gözden geçirildiği Merdiven’de soğuk kahveler ve meyve kokteylleri özel tasarım bardaklarla ikram ediliyor.

 

Ramazan ve Sahur’da Otantik Lezzetler

Ramazan ayı boyunca sahura kadar açık olan Merdiven, zengin iftar menüsü ile de iddialı. Osmanlı şerbetinden, … kadar Ramazan Menüsü’nde bir çok seçenek bulunuyor. Misafirler ala carte  veya fix menü seçeneklerini değerlendirebiliyor.

 Türk kahvesi eşliğinde özel tasarımlı nargileler

Merdiven’in diğer bir farklılığı ise nargile severleri de düşünmüş olması. Nargile içmek isteyen konuklar için bayanlara ve beylere özel olarak tasarlanmış birbirinden farklı konsept nargile seçenekleri sunuluyor. Nargile keyfi, Türk kahvesi, sıcak ve soğuk içecek çeşitleri ile daha da renklendiriliyor. Mekân, sıcak ve rahat dekorasyonu ve sunduğu lezzetlerle, yemek, sinema ve nargile keyfini sürmek isteyenlerin vazgeçemeyenlerin yeni buluşma noktası.

Dayanılmaz tatlar Merdiven’de şömine keyfi ile birleşiyor!

Eşsiz lezzetlerle bir araya getirilerek sıcak bir ortamın sağlandığı, herkesin kendini evinde gibi hissedebildiği Merdiven’de şömine keyfi de ihmal edilmemiş.  Restoran, misafirlerine huzurlu bir ortam sağlarken, zengin mönüsü ile de damaklarda leziz tatlar bırakıyor.

Adres:            Küçük Çamlıca Mahallesi, Erkan Ocaklı Sokak No: 7/A Küçük Çamlıca

Tel:              0216 340 4 340 

AdminAdmin