Sivas
Giriş Tarihi : 27-06-2013 16:39

BAŞKAN ÜRGÜP İDDİASINI İSPATLAMALI

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün zaman zaman çeşitli mahalle toplantılarında ve basın yayın kuruluşlarında “Yapacağımız yatırımlar iktidar partisinin yerel yöneticileri tarafından engelleniyor” iddialarına MHP Sivas İlçe Başkanı Ragıp Özkan’dan tepki geldi.

BAŞKAN ÜRGÜP İDDİASINI İSPATLAMALI

Özkan, Başkan Ürgüp’ten belgelerle konuşmasını isteyerek, “Böyle bir engel var ise belgelerinle çıkar o insanları deklare edersin” dedi. Özkan, bu konunun özellikle son dönemlerde zaman zaman gündeme geldiğini belirterek, “Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, hükümet tarafından gelen yardımlara yerel yönetim tarafından sıkıntı çıkarıldığını ifade etmektedir.

 

Sayın başkan AKP’li belediyelerin bile alamadığı yardımları kendisinin aldığını söylediğine bizzat ben şahidim Hatta bize de tavsiyelerde bulunuyordu sizde alabilirsiniz diye, şimdi tavrını değiştirmiştir” dedi. Kendisinin AK Parti’yi iyi bildiğini kaydeden Özkan, “Ben AKP’yi bilirim, Sayın Başbakanı da bilirim, Sayın Başbakanın evet dediği bir olaya hayır diyebilecek bir kişi AKP’de var mı? Yani bunu kamuoyuna sunmak lazım.

 

Sayın Başbakanın A dediğine B diyebilecek bir kişi var mı? burada tavrımızı net koymamız lazım. Hükümet bizimle kötüyse kötüdür, iyiyse iyidir. Alttan alta vuralım diğer taraftan da elimizi kolumuzu onlara uzatıp bağlantıları bozmayalım, hem muhalefet olalım hem de kötü olmayayım denilmekte. Sayın belediye başkanı ilk göreve geldiği yıllarda AKP’li belediyelerin bile alamadığı yardımları kendisinin aldığını ifade etmişti.

 

Son 6-7 aydır görüş ve düşünceleri farklıdır. Son dönemlerde demek ki eski yardımları alamıyor. Sayın Burhanettin Kuru böyle bir şey yapıyorsa çıkacaksın belgelerinle deklare edeceksin Sivas kamuoyu da kalkacak oy verse dahi kim engelliyorsa tepkisini gösterecek. Bunlar eski bir siyasi stratejidir” diye konuştu.

 

Ergin Ağkuş

AdminAdmin