Turizm
Giriş Tarihi : 30-03-2013 03:29

SKAL TÜRKİYE TURİZMİN LOKOMOTİFİ OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

........

SKAL TÜRKİYE TURİZMİN LOKOMOTİFİ OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

Turizm sektörünün gelişimini sağlamak amacıyla sektörün farklı alanlarındaki temsilcilerini bir araya getiren ve şu anda Türkiye'nin en başarılı tuizm sivil toplum örgütü konumunda bulunan SKAL Türkiye, bu yıl ikincisini düzenlediği "Turizm Arenası"sı Hilton Otel'de başladı. Toplantının ilk gününde, SKAL International Dünya Başkanı Mok Singh de katıldı. Yine ilk gün oturumlarından biri, Levent Erden, Ece Şirin ve Okan Bayülgen'in de konuşmacı olarak katıldığı bir toplantı oldu. Turizm Arenası, 29 Mart 2013 Cuma günü İstanbul Hilton Convention Center'da böylece başlamış oldu.

Turizm sektörünün farklı alanlardaki temsilcilerinin yanı sıra; yerel yönetim temsilcileri, gazeteciler, üniversite öğrencileri ve iletişimcilerden oluşan yaklaşık 400 katılımcının yer aldığı etkinliğin bu yılki teması ise 'Yaratıcılık' oldu.
 Moderatörlüğünü Federasyonun Başkan Danışmanı ve Eski Turizm Bakanı Bahattin Yücel ile SKAL Eski Dünya Başkanı Hülya Aslantaş'ın yaptığı Arena'ya; reklamcı Levent Erden ve tasarımcı Ece Şirin ve ünlü televizyoncu Okan Bayülgen konuşmacı olarak katıldı.

Bu panele, Okan Bayülgen'in gaf ve hakaretleri damgasını vururken, SKAL Eski Dünya Başkanı Hülya Aslantaş ile SKAL International Dünya Başkanı Mok Singh'in birlikte gerçekleştirdiği ikinci oturum; tüm yorgunlukları alacak kıvamda kyifli bir sohbet ortamında gerçekleşti. Toplantılara, WMAGAZİNEWORLD İcra ve Yönetim Kurulu Başkanı ve dünya basın e turizm literatürüne, 'Turizmagazinizm' tabirini  yerleştiren kişi olarak tanınan Turizmagazinist Sedat Karagöz, WMAGAZİNEWORLD Haber Dairesi Başkan Yardımcısı Oktay Kabdan, BALKAN HABER AJANSI Turizm ve Ekonomi Direktörü Aydan Alkap ile BALKAN HABER AJANSI  Görsel Sanatlar Yönetmeni Yapımcı Gaffur Gayır Karpuzlar da katıldı.

Gece, 'Meyhane Gecesi' adı altında gelenekselleştirlen temaik akşam yemeği ile son buldu.

 

 

AYDAN ALKAP / İLBAN ATA CANDAR / BALKAN HABER AJANSI

 

 

AdminAdmin