Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 22-03-2013 19:50

TÜRK SAĞLIK-SEN C.Ü. İŞYERİ TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Açılış öncesinde Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları İsmail Türk ve Hasan Şirin beraberinde Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Hamza Binici, sendika yönetimiyle birlikte Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Hastanesi konferans salonunda çalışanlar ile bir araya gelerek bir istişare toplantısı yaptı.

TÜRK SAĞLIK-SEN C.Ü. İŞYERİ TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

 

Toplantının ardından mini bir kokteyl daveti verildikten sonra açılışa geçildi. Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları İsmail Türk ve Hasan Şirin beraberinde Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Hamza Binici, C.Ü. Hastanesi Baş Temsilcisi Nezahat Demirkaya, üyeler, sendika yönetimi, davetliler ile birlikte kestiği açılış kurdelesi ile Türk Sağlık-Sen Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi İşyeri Temsilcilik Odası’nın açılışı gerçekleştirildi.

 

 

Açılışta bir konuşma yapan Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk ;“ Hastane Başhekimi Sayın Prof.Dr. Ferhan Candan ve idaremizin sendika temsilci odası gösterme ve personelle daha iyi diyalog kurulması açısından bu oda çok önemlidir. Ben yer gösterme konusunda Başhekim ve Hastane İdaresine teşekkür ediyorum.

 

Türk Sağlık Sen Genel Merkezi adına Sivas’a, Üniversiteye personelin sorunlarını dinlemek üzere ve hastanemizin işyeri temsilci odasını açmak üzere geldik.

 

 

Bu oda tüm çalışanlarımızın özlük haklarını korumak, sendikal diyalogları kurmak adına hayırlara vesile olur. Bizim için önemli bir gelişmedir. Bu oda hastane çalışanlarının kendi sorunlarını özelde ve genelde her türlü diyalogla işyeri temsilci odasında belli saatler içerisinde buradaki işyeri temsilcisi olan arkadaşlarımıza aktarmasıdır. Temsilcilik odasının ulaşılabilirlik anlamında kolay yerde olması da sevindiricidir” dedi.

 

 

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Hamza Binici ise yapmış olduğu konuşmasında; “Bugün burada Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde işyeri temsilciliğimizi açtık. Bu konuda bizlere gösterdiği ilgiden dolayı Sayın Başhekim ve idaresine teşekkür ediyorum. Buradaki işyeri temsilciliğimizin açılmasıyla birlikte üyelerimizin daha rahat bir ulaşım ve üyelerimizin sorunları ile daha rahat ilgilenmek için faydalı olacağını düşünüyoruz. Sendikamıza hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şirin ise; “Üniversitede işyeri odamızın açılışına geldik. Aynı zamanda üyelerimizin sıkıntılarını yerinde görelim şayet var ise dedik. Sıkıntılarını dinlemeye geldik. Bu arada işinin özünü kavramış arkadaşların burada idarecilik yaptığını gördüm, duydum. İletişime açık kamu adına hizmetlerin bilincinde olan insanların idarecilik kadrolarında olması bizi ziyadesiyle memnun etti. Arkadaşlara görevinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

 

 

 

AdminAdmin