Sivas
Giriş Tarihi : 21-02-2013 17:10

YİĞİDOLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Yiğidolar "Sivasspor Okuluna Geliyor" adı altında başlatılan kampanyaya destek verdi.

YİĞİDOLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Geleceğin Yiğidolarını oluşturmak, Sivasspor tarihini aşılamak, tribün zenginliğini artırmak, Sivasspor sevgisini büyütmek amacıyla " Sivasspor Okuluna Geliyor" adı altında başlatılan kampanya Atatürk Anadolu Lisesi'ndeki söyleşi ile başladı.

 

Sivasspor'lu futbolculardan Ziya Erdal, Erman Kılıç ve Kadir Bekmezci söyleşiye konuşmacı olarak katıldı. TV58 televizyonu spor müdürü ve program yapımcısı Mustafa Ateş söyleşi öncesi projeyle ilgili açıklamada bulundu. Atatürk Anadolu Lisesi toplantı salonunu dolduran öğrencilere tanıtılan Sivasspor'lu futbolculardan Ziya Erdal, Erman Kılıç ve Kadir Bekmezci kendilerine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

 

Erman Kılıç, futbolda başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini, özellikle iyi oynadıkları maçları bariz hakem hatalarıyla kaybetmelerinin kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Kılıç, Süper Lig'de yönetim anlamında en beğendiği hakemin M. Kamil Abitoğlu olduğunu beğenmediği hakemin ise Abdullah Yılmaz ve Bülent Yıldırım olduğunu söyledi.

 

Kılıç, A Milli takımda neden yoksun? Sorusuna ise "Onu Abdullah Avcı'ya sormak lazım. Futbolcu olmasam elektrikçi olurdum. Sivasspor'a gelince adım sadece Erman'dı. Sivasspor bana Kılıç'ı kazandırdı. Erman Kılıç oldum." dedi.

 

Sivasspor'lu futbolculardan Ziya Erdal ise yaptığı açıklamada, " Sivasspor forması giymek en büyük hayalimdi. Ona kavuştuğum için çok mutluyum. Rıza hocamız bize çok babacan davranır. Kimse sonuçta kaybetmeyi istemez. Hocamızın sert görüntüsü de oradan geliyor." diyerek, şunları söyledi:

 

"Milli takımda oynamak her futbolcunun olduğu gibi benim de en büyük arzumdu. Milli takım forması giymek çok farklı bir olay. Tribünler dolu olunca maçlara daha çabuk motive oluyoruz. Drogba ve Sneijder transferleri ligimizin kalitesini yükseltti. Benimde Sivasspor'la sözleşmem 2015 yılına kadar devam ediyor. Trabzonspor maçında sergilediğimiz futbolu Beşiktaş maçında da sergiler isek rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum. Futbolcu olmasam inşaatçı olurdum."

 

Erman Kılıç öğrencilerle birlikte Sivas Türküsü de seslendirdi.

 

Futbola Belçika'da başladığını belirten Kadir Bekmezci ise yaptığı açıklamada, " Sivasspor'da oynamaktan çok mutluyum. Sivas'ta uyum anlamında hiç zorluk yaşamadım. Yabancı futbolcularla arkadaşlarımız arasındaki iletişim konusunda ben aracı oluyorum." diyerek şunları söyledi:

 

"Futbolcu olmasam yemek yemeği çok sevdiğim için aşçı olurdum. Futbol taraftarlarla güzel. Yeni transferlerden Hakan arkadaşımız bana orta sahada çok yardımcı oluyor. Şike sürecinden hiç etkilenmedik. Maçlara bu yüzden ekstra motive oluyorduk. Yurt dışında oynadığım için hayalimde yabancı bir takımda oynamak yok."

 

Programın son bölümünde öğrenciler futbolculara Sivasspor forması imzalatırken forması olmayan öğrenciler ise defterlerine ve kollarına imza attırdılar. Öğrenciler hayranı oldukları futbolcularla günün anısına fotoğraf çektirdi.

Atatürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatih Sancılı ve Okul Aile Birliği Başkanı Veli Özdemir, TV58 - Sivasspor kulübü iş birliği ile gerçekleştirilen bu projede okullarına yer verilmesinden dolayı Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile TV58'e teşekkür etti.

SİVASSPORLU FUTBOLCULAR ÖĞRENCİLERLE  SÖYLEŞİDE BULUŞTU

SİVASSPORLU FUTBOLCULAR ÖĞRENCİLERLE  SÖYLEŞİDE BULUŞTU

SİVASSPORLU FUTBOLCULAR ÖĞRENCİLERLE  SÖYLEŞİDE BULUŞTU

SİVASSPORLU FUTBOLCULAR ÖĞRENCİLERLE  SÖYLEŞİDE BULUŞTU

AdminAdmin