Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 23-08-2012 10:27

REKTÖR KOCACIK, KPSS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE PLAKET VERDİ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık, KPSS'de Türkiye birincisi olan Turgut Elagöz'a plaket verdi.

REKTÖR KOCACIK, KPSS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE PLAKET VERDİ

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik bölümünden 2011 yılında mezun olan Turgut Elagöz, Kamu Personeli Seçme Sınavı(Kpss) Eğitim Bilimleri alanında 278 bin kişiyi geçerek Türkiye birincisi oldu. Aslen Erzincanlı olan Elagöz, mezun olduğu Cumhuriyet Üniversitesi'ne gelerek, Rektör Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

 

Rektör Kocacık, Elagöz'ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kocacık, "Eski öğrencimizin olması nedeniyle biz de gururlandık. Bu sevinci birlikte paylaşmak istedik. Hem kendisini, hem hocalarımıza minnettarız. Arkadaşımızın bu başarılarının gelecekte de devam edeceğine eminim. Bizler kendisine destek olmak anlamında bir şey olursa mutlu oluruz. Bu vesileyle arkadaşımızı tebrik ediyorum." dedi.

 

Elagöz ise "Bana destek olan aileme, arkadaşlarıma, hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Benim için oldukça zorlu bir süreçti. Bir sene boyunca çok iyi çalıştım ve hak ettiğimi düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Rektör Kocacık, Elagöz'e başarısından dolayı plaket verdi.

AdminAdmin