Gündem
Giriş Tarihi : 16-11-2011 11:47

BEDELLİ İÇİN TARİH VERDİ

Başbakan Erdoğan Eşi Vefat Etmiş Kadınlar için yardım toplantısında konuştu. Erdoğan, bedelli askerlikle ilgili yasanın önümüzdeki hafta çıkacağını söyledi.

BEDELLİ İÇİN TARİH VERDİ

Başbakan Erdoğan Eşi Vefat Etmiş Kadınlar için yardım toplantısında konuştu. Erdoğan, bedelli askerlikle ilgili yasanın önümüzdeki hafta çıkacağını söyledi.

İŞTE ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI

Yaptığımız kapsamlı araştırmanın sonuçlarına göre, Türkiye genelinde eşi vefat etmiş hanımlara yardım etmek amacıyla bir dizi çalışmayı derhal başlattık.

İlgili tüm kurumlarla koordinasyon içinde, son derece modern bir altyapıyla, bu 150 bin hanım kardeşimize inşallah ulaşacak ve onlara, yalnız olmadıklarını hissettireceğiz.

2012 yılı başından itibaren, bu hanım kardeşlerimizin gıda yardımlarından düzenli olarak faydalanmalarını sağlayacağız.

BDP'Lİ KADIN VEKİLLERİ ELEŞTİRDİ

Şimdi size iki kadın profili göstereceğim. Bunlardın biri BDP'li kadın milletvekilleri. BDP'li kadın milletvekillerinin terörist cenazelerini istismar ettiklerini görüyoruz. Kendileri lüks içinde yaşarken, kandırılmış teröristler mağaralarda yaşıyor. Bu milletvekilleri 5 kadın teröristin mağarada işkence sonucu öldürülmesini görmezden gelecek kadar yüreklerini taş başlamış. Bu taş kalpliler sırtını sıvazladıkları terörle ortak olmuşlardır. Bir hafta önce ise Bingöl'de bir törerist üzerindeki bombayı patlatmak istedi. Üç çocuğunu korumak için Hatice kardeşimiz kendini bombaya siper etti. Biz annelik duygusunun ne olduğunu anlamayazı, ama bu olayı görünce anneliğin ne olduğunu anlayabiliriz. O anne bu ülkenin, bu toprakların asla unutulmayacak bir abidesidir. Hatice Belgin bu toprakların yetiştirdiği sayısız kahraman anadan bir tanesidir. Bu toprakların ismi Anadolu'dur.

BEDELLİ ASKERLİK ÇALIŞMASI

Bedelli askerlik konusunda çalışmaların sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu hafta olmasa önümüzdeki hafta bu işi tamamlayıp, hemen adımı atacağız ve bedelli askerlik ile ilgili yasayı inşallah çıkarmış olacağız. Bu da ülkemiz için hayırlı olsun diyorum.

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK

Metin BOSNAKMetin BOSNAK